HomeИНТЕРЕСНОФилмова вакханалия с ,,Кокаиновата мечка“ само в кината

Филмова вакханалия с ,,Кокаиновата мечка“ само в кината

Сцена от филма ,,Кокаиновата мечка", където от едната страна на дънера на дърво има изплашена жена, а от другата мечка.

Филмова вакханалия с ,,Кокаиновата мечка“ само в кината

С нетърпение очакване лудата черна комедия „Кокаинова мечка“

Филмът е вдъхновен от невероятна истинска история от 1985 г. за изгубени 40 килограма кокаин и черната мечка, която ги изяжда. 

Постер с мечка на филмът ,,Кокаиновата мечка"

Какво ще видим във филма?

След като наркотрафикант изхвърля кокаин на стойност милиони долари от катастрофиращ самолет, вбесеният му шеф изпраща най-доверения си помощник и своя не особено способен син да открият и да върнат изгубения наркотик. Двамата влизат в надпревара с полицията. Те искат да се доберат първи до кокаина, но откриват, че вече са изпреварени от гигантска черна мечка. Заедно с местните горски рейнджъри, група туристи, тийнейджъри и една разтревожена майка, двамата се изправят пред ужаса на погълналия зашеметяващи количества кокаин, 200-килограмов върховен хищник. Мечката спретва незабравима наркотична вакханалия в търсене на още дрога… и кръв.

Трейлърът на Кокаиновата мечка ни запознава със съвсем малка част от историята и героите. Той разкрива изключително забавния, на моменти граничещ с абсурда, но и малко мрачен тон на филма, който обещава най-пристрастяващото киноизживяване на сезона. 

Режисьор на Кокаиновата мечкае Елизабет Банкс (Перфектният ритъм 2) по сценарий на Джими Уордън (The Babysitter: Killer Queen). Продуценти са Фил Лорд, Кристофър Милър, Елизабет Банкс, Макс Хендълман, Брайън Дъфийлд, Адитъа Суд. В главните роли са Кери Ръсел, О‘Шей Джаксън-младши, Олдън Ерънрайк, Джеси Тайлър Фъргюсън, Бруклин Принс, Крисчън Конвъри, Исая Уошингтън, Арън Холидей, Марго Мартиндейл и непрежалимия Рей Лиота, в една от последните си заснети роли. 

Вилнеем с Кокаиновата мечка от 24февруари само в кината.


Прочетете още: ТИЛ: Неразказната история


Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: