HomeСЪБИТИЯОтпразнувайте любовта с „Love is All“ на Сара Алберт

Отпразнувайте любовта с „Love is All“ на Сара Алберт

Отпразнувайте любовта с „Love is All“ на Сара Алберт

Отпразнувайте любовта с „Love is All“ на Сара Алберт

В месеца на любовта Vivacom Art Hall Oborishte 5 представя изложба „Love is All“ на Сара Алберт.

Сара споделя, че изкуството й е различно, модерно и вече има свой разпознаваем стил. Основното вдъхновение на младия артист е темата за ЛЮБОВТА. Вдъхновена е и от контакта с публиката и въздействието, което изкуството й носи. В него зрителите могат да забележат малки елементи, които са и нейна запазена марка.

Сара Алберт е самоук художник, който твори от 2020 год. Не е учила специалност рисуване, но нещо в нея се отключва и то става неизменна част от ежедневието й. Първата й изложба е през ноември 2022 г. и е посрещната с голям интерес от публиката.

Сара-Алберт-Royal-Flush-s-partite

Авторката ще представи нови оригинални произведения, специално за изложбата си във Vivacom Art Hall Oborishte 5, които са лимитирани, уникати и изработени в микс медия, посветени на ЛЮБОВТА. Творбите й могат да бъдат закупени на място в галерията от любители и колекционери. Изложбата на художничката във Vivacom Art Hall е продължение на мисията на Галерията да подпомага и развива талантливи български млади артисти.

Официалното откриване ще се състои на 9 февруари 2023 г. от 18:30 ч. в Салонната зала на галерията. Експозицията може да бъде разгледана ексклузивно в периода от 10 – 25 февруари 2023 г, традиционно с вход свободен.


Прочетете още: „Пласт-тония“ ще се играе за последен път в оригинален състав

Най-новото от седмицата в MADAMSKO:

Share With: