HomeКРАСОТАПосети изложение на Международната бюти конференция 2023

Посети изложение на Международната бюти конференция 2023

Посети изложението на Международна бюти конференция 2023

Посети изложение на Международната бюти конференция 2023

Международна бюти конференция 2023 представя най-модерните естетични процедури и идеи за развитие на успешен бизнес.

Този месец, на 21 и 22 февруари в Гранд Хотел Милениум София, в зала Шекспир, ще се проведе второто издание на Международна бюти конференция 2023. Събитието ще бъде целодневно, като и през двата дни, участие в него ще вземат международни специалисти от бюти бранша.

Зад организацията на конференцията стоят Асоциацията на медицинските козметици – АМК и Алтърнатив Адвъртайзинг. Часовете за провеждане на събитието ще бъдат от 9 до 18 часа. Идеята на организаторите е отново да създадат възможност за всички колеги от България и чужбина да натрупат полезни знания, да научат за иновациите и новите тенденции от сферата на здравето и красотата през 2023 година.

Какво ще видите през първия ден?

Програмата на 21 февруари започва в 10.00 часа, като по време на нея, гостите ще могат да посетят 5 лекции, представени от д-р Шарбел Аби Шахин. Той е специалист по ендобиогения и природна медицина. Д-р Шарбел Аби Шахин е основен лектор по ендобиогения и фитотерапия в редица държави. Председател на Белгийския институт по ендобиогенна медицина и интегративна физиология. Част от темите, които ще представи, са:

► Невро-ендокринната система като мениджър на човешкия организъм

► Кои етерични масла са подходящи за кожна употреба?

► Кожни заболявания: физиопатология и диагностика спрямо разположение на кожата. Как да ги третираме с ароматерапия?

 д-р Шарбел Аби Шахин
д-р Шарбел Аби Шахин

Какво включва втория ден?

На 22 февруари, гостите на събитието ще имат възможност да почерпят ноу-хау и идеи от известния специалист в областта на здравето и красотата – Антъни Уитакър. Той е мотиватор, със световна слава, базираща се на повече от 30 години опит в бюти индустрия. Антъни Уитакър ще сподели различни маркетингови похвати, с които собствениците и управителите на козметични центрове и бюти салони да направят своя бизнес още по-успешен. Темите, за които ще говори, са:

► Каква е целта на маркетинга?

► Маркетингови концепции за успешно развитие на салони за красота и бизнес тенденции. Анализ на вашата концепция и позициониране

► Пазарно проучване, кой е вашият целеви пазар? Как да увеличите броя на новите клиенти?

► Как да увеличите броя на настоящите клиенти? Как да запазите редовните клиенти възможно най-дълго?

Антъни Уитакър

Паралелно с лекционната част, има организирано изложение за здраве и красота, като достъпът до него е напълно безплатен

То ще бъде за всеки желаещ да се запознае с над 30 бранда и компании, предлагащи услуги, продукти, процедури, апаратури и уреди за поддържане и изграждане на перфектен външен вид и балансирано здраве. По време на събитието ще бъде представена и бизнес програма, насочена към жените в бюти бранша.

Сред фирмите-изложители ще са и едни от най-големите лидери в дистрибуцията на иновативни, световни марки в областта на:

► Дерматологията и естетичната медицина;

► Японска високотехнологична козметика, разработена въз основата на открития с Нобелова награда;

► Лидер при продуктите за възстановяване на функцията и структурата на кожата на клетъчно ниво и контрол на механизмите на естественото и фотостареене;

► Южнокорейска компания специализирана в производството на медицински и козметични продукти за подмладяване на кожата; български компании, предлагащи натурална козметика за коса и тяло;

► Бранд, основоположник на морската козметология във Франция, известен с изключителните професионални терапии за лице и тяло;

► Иновативна израелска технология, разработена специално с цел подобряване състоянието на кожата и решаване на естетични проблеми чрез ефективен неинвазивен метод;

► Корейска апаратура за скулптуриране на тялото и изграждане на мускулите и други.

В края на първия ден от конференцията, паралелно с изложението, ще има и коктейл от 17 часа

Достъпът до него също е безплатен за всички, които искат да обменят ценни идеи и опит с различни специалисти от сферата на здравето и красотата. Също така, след приключване на лекциите на 21 и 22 февруари, ще бъде изтеглена томбола с разнообразни награди, предоставени от изложителите.

Според Тяна Пресолска, председател на Асоциацията на медицинските козметици – АМК, бюти индустрията се развива изключително интензивно през последните години

Заради това е важно специалистите, които се грижат за перфектния външния вид на клиенти си – да са информирани не само за всички модерни естетичните процедури, но и да са наясно с тенденциите при anti-age терапиите, стимулиращи дълголетието и балансирания начин на живот. Поради тази причина, тя и нейните колеги от Асоциацията, са поканили на конференцията световно известни лектори, от които присъстващите терапевти, козметици и специалисти да разберат – защо е важно външната красота да бъде разглеждана като отражение на вътрешното здраве.

Тяна Пресолска
Тяна Пресолска

Събитието е създадено за специалисти, като: терапевти, козметици, дерматолози, фризьори, маникюристи, собственици и мениджъри на салони за красота/естетични центрове, центрове за професионално обучение, производители, доставчици, дистрибутори и други.


Прочетете още: България за втори път е домакин на едно от най-значимите събития за бюти индустрията

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: