HomeИНТЕРЕСНОДванайсетте зодии на ски курорт

Дванайсетте зодии на ски курорт

Хора на ски

Дванайсетте зодии на ски курорт

Представяме ви дванайсетте зодии на ски курорт – един забавен прочит на това как прекарват заедно ски ваканцията си зодиакалните знаци. Приятно четене!

Овен

Векторно изображение на овен
Изображение от Freepik.com

След като е шофирал през цялото време до курорта няма никакво намерение да чака и прави нощно спускане. На другия ден става рано и се спуска пръв, кара като терминатор и разучава всички писти. Пребива се брутално няколко пъти на най-стръмната писта и успява междувременно да се скара с Девата, която заснема всичко с фотоапарат. Вечерта разпуска в джакузито с Лъва, а по-късно се присъединява и Стрелеца.

Телец 

Векторно изображение на телец
Изображение от Freepik.com

Постоянно е гладен и спират няколко пъти по пътя за сандвичи, а нелепите му шеги късат нервите на всички. Направил е стриктен финансов план за цялата почивка, както и от какво може да спести. Буквално се влачи по пистите и спира на всеки 30 мин, за да почива и да похапне в близката чайна. Уморява се и решава, че животът е твърде кратък за толкова много усилия и се излежава на шезлонгите на слънце. Все пак и тен трябва да се прави. 

Близнаци 

Векторно изображение на зодията близнаци
Изображение от Freepik.com

Падат от лифта. Все пак ентусиазмът е толкова голям, че дори не усещат натъртванията. Сприятеляват се с хората, които са им помогнали, и карат заедно през цялото време. Засича овенът и скорпионът, които му махат, и обяснява, че не ги познава и не е с тях. Накрая отива на купон в съседния хотел при новите си приятели и взима тайно телеца. 

Рак 

Векторно изображение на зодията рак
Изображение от Freepik.com

Не мигва цяла нощ от притеснение, заради първия си урок на пистата. Пийва си повечко предната нощ за кураж. Всички го убеждават, че няма страшно и ще му помагат. След 1 час опити по детската писта и няколко пребивания вече никой не вярва в него – всички го изоставят и продължават надолу по пистите. Ракът е на ръба на нервна криза, отказва се и се прибира с рев до хотела. 

Лъв 

Векторно изображение на зодията лъв
Изображение от Freepik.com

Иска да се изфука с последния си модел ски и решава да се включи в състезание. Естествено печели първо място и гордо позира за снимки. Овенът се ядосва, защото завършва на 3 място и го кани да премерят сили още веднъж извън пистите, където е по-интересно. Накрая и двамата се блъскат в изпречилото им се борче и започват да се борят в снега… 

Дева 

Векторно изображение на зодията дева
Изображение от Freepik.com

След като цялата група я чака до последно, за да потеглят към курорта, в хотела разбира, че си е забравила ски обувките. Разваля си настроението. Решава да остане в хотела да разопакова и да дезинфекцира стаята. Все пак стига до пистата едва следобед и по пътя среща рака, който през сълзи обяснява как никога повече няма да се качи на ски и тези копелета са го зарязали. 

Везни 

Векторно изображение на зодията везни
Изображение от Freepik.com

Чуди се дали да не опита нещо различно и да се качи на сноуборд. Или пък да не рискува прекалено много и да…все пак избира сноуборда. Засилва се иии помита девата, която кара изключително грациозно. Чупи сноуборда, който е под наем и започва да се вайка как ще го плаща и с какви пари ще изкара ваканцията…Междувременно девата забелва очи. Чува се смехът на телеца, който обядва в близката чайна и обещава да отпусне някой лев в замяна на масаж…

Скорпион 

Векторно изображение на зодията скорпион
Изображение от Freepik.com

Потегля в мрачно настроение и проспива цялото пътуване, защото се е изпокарал със съседите, които са правили купон до сутринта и не е могъл да мигне. В хотела обаче се оформя запой, който скорпионът няма как да пропусне и остава последния оцелял. На другия ден става рано и потегля към пистите след овена, все пак трябва да докаже кой е машината в групата и как се живее на макс.

Стрелец 

Векторно изображение на зодията стрелец
Изображение от Freepik.com

Надува главата на всички с прекаления си оптимизъм и весели истории, които разказва на всеослушание. Танцува неуморно цяла нощ и междувременно флиртува с овена. На другия ден пращи от енергия и кара рамо до рамо със скорпиона, който единствен го изтърпява и се навива на налудничавите му идеи като например да карат наобратно или да се спускат с найлони за почивка… Изпуска да се запише на състезанието заедно с овена и лъва и затова отива да разглежда местните забележителности, за да има какво да разказва вечерта.  

Козирог 

Векторно изображение на зодията козирог
Изображение от Freepik.com

Ляга си още в 21ч, защото иска да е свеж на следващия ден, а и без това не му се стои на купона. Има стриктна програма, която следва безупречно. Провежда инструктаж за безопасност на всички и за всеки случай раздава телефоните на местната болница и ПСС. Пребива се брутално още на първото спускане, но стиснал зъби продължава да се влачи по пистите до смрачаване, за да докаже, че е номер 1. 

Водолей 

Векторно изображение на зодията водолей
Изображение от Freepik.com

Кара само извън пистите и убеждава всички останали лузъри да го пробват. Напушва се здраво, слага слушалките и изпробва нови скокове. Вижда лъвът и овенът, които се надпреварват бясно, и се уговарят да направят и нощно спускане. Накрая и тримата завършват в местната болница, а козирогът им чете конско. 

Риби 

Векторно изображение на зодията риби
Изображение от Freepik.com

Не успяват да изтрезнеят докрай от среднощното парти в хотела и за капак, въпреки че имат 3 карти в себе си, все пак се загубват. Отчаяно се опитват да се доберат до чайната, където пийват чай с ром и сладко заспиват…Изпускат последният лифт и ревейки звънят на скорпиона, който се изнервя, че му прекъсват серията от бързи спускания. Взима козирога и овена и започват операция „да спасим идиота“ – част от козирожкия план за действие при извънредни ситуации.


Прочетете още: Посети изложение на Международната бюти конференция 2023


Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: