HomeИНТЕРЕСНОМадона се обръща към негативните коментари за лицето ѝ

Мадона се обръща към негативните коментари за лицето ѝ

Снимка на Мадона от грами

Мадона се обръща към негативните коментари за лицето ѝ

В пост след негативните коментари за лицето ѝ, Мадона споделя, че никога не се е извинявала за творческите си избори .

Появата на Мадона на Грами през 2023 г., където тя беше водеща, накара някои коментатори в интернет да се съсредоточат твърде много върху външния ѝ вид и да направят омразни коментари за „новото й лице“. Но 64-годишната певица споделя в своя Instagram мнението си за отрицателните коментари. Тя ги описва като още един пример за „женомразството и негативните нагласи и стереотипи относно стареенето“. Мадона описва света, в който живеем като свят, който отказва да празнува жените, прехвърлили възрастта 45.

Тя споделя чувствата и разочарованието си, че някои хора са пропуснали по-големия смисъл от това, което тя прави на сцената на Грами: празнуването на Ким Петрас и работата на Сам Смит.

„Никога не съм се извинявала за нито един от творческите избори, които съм направила“, написа тя многозначително. „Медиите ме унижаваха от началото на кариерата ми, но разбирам, че всичко това е изпитание и се радвам, че ще проправя пътека, така че всички жени зад мен да имат по-лесно време през идните години. По думите на Бионсе, „Няма да разбиеш душата ми.“

Прочетете цялата публикация на Мадона по-долу:

За мен беше чест да Ви представя Ким Петрас и Сам Смит на Грами. Исках да дам последната награда, която беше Албум на годината, но реших, че е по-важно да представя първата транс-жена, която участва на Грами - момент, който създава история!! И на всичкото отгоре тя спечели Грами!! ♥️

Вместо да се съсредоточат върху това, което казах в речта си, която беше за благодарност за безстрашието на артисти като Сам и Ким, много хора избраха да говорят само за мои снимки в близък план, заснети с камера за далечно снимане от фотограф, който би изкривил лицето на всеки!!

Още веднъж съм хваната в блясъка на негативните нагласи и стереотипи относно стареенето и жените, които проникват в света, в който живеем.

Свят, който отказва да празнува жените над 45-годишна възраст и чувства необходимостта да ги накаже, ако те продължават да бъдат със силна воля, трудолюбиви и авантюристични.

Никога не съм се извинявала за нито един от творческите си избори, нито за начина, по който изглеждам или се обличам и няма да започна. Бях унижавана от медиите от началото на кариерата си, но разбирам, че всичко това е изпитание и съм щастлива, че създавам пътека, така че всички жени зад мен да имат по-лесно време през идните години.

По думите на Бионсе "Няма да разбиеш душата ми".

Очаквам с нетърпение още много години на подривно поведение - прокарване на граници - и най-вече да се наслаждавам на живота си.

Прочетете още: Дрескод за първа среща: 5 прости правила, за да не е последна

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: