HomeИНТЕРЕСНОПаднали знаменитости: най-епичният срам на червения килим

Паднали знаменитости: най-епичният срам на червения килим

Паднали звезди: най-епичният срам на червения килим

Паднали знаменитости: най-епичният срам на червения килим

Лоши дни се случват на всеки и знаменитостите не са изключение. Показваме ви знаменитости, които не можаха да се справят с дългите рокли и високите обувки.

Комикът и актриса Ейми Шумър не може да се смути или да попадне в неудобно положение. Дори неудобното падане на церемонията за Time 100 през 2015 г. точно пред Ким Кардашиян и Кание Уест, тя успя да го разиграе. Звездната двойка я отмина с невъзмутими лица, а Еми остана да лежи, поглеждайки колегите си от шоубизнеса. Шумър обясни, че ревността е довела до тази шега: „Чувстваш се като обикновено момиче на парти, когато пред теб се появи още по-горещо момиче“.

Хелън Мирън

Хелън Мирън

Дори онези опитни знаменитости, които имат стотици (ако не и хиляди) изяви на награди и церемонии, не са имунизирани от досадни падания. На червения килим на 65-ия Международен филмов фестивал в Берлин през 2015 г. Хелън Мирън не устоя. Беше облечена с дълга дантелена яркозелена рокля, в която за съжаление се оплете. В изпълнението на култовата актриса обаче дори падането по стълбите изглежда грациозно, споделят Omode.

Дженифър Лорънс

Дженифър Лорънс

Един от най-емблематичните моменти в историята на Оскар беше падането на Дженифър Лорънс през 2013 г. Момичето планираше да излезе красиво на сцената за желаната награда, но се оплете в бухнала рокля на Dior на стълбите, падна драматично и закри лицето си с ръце от срам. Публиката я подкрепи и я аплодира. За щастие Дженифър явно не е от тези, които ще изпитат подобна неловкост.

Ема Томпсън

Ема Томпсън

Ема Томпсън има страхотно чувство за хумор. През 2013 г., по време на символична церемония в китайския театър TCL в Холивуд, актрисата губи равновесие и пада – пред очите на звездите, огромен брой гости и фотографи. Но дори и след такова неудобство, тя се смееше на себе си и се шегуваше със ситуацията.

Хейдън Панетиер

Хейдън Панетиер

През 2014 г. на червения килим на Met Gala американската актриса Хейдън Панетиер също имаше проблеми: издута рокля от Tom Ford превзе, момичето се спъна и падна точно на стълбите на Metropolitan Museum of Art, където Met Gala се провежда ежегодно. Колегите й се притекоха на помощ, но актрисата се справи, намери баланс и усмихнато помаха на фотографите.

Тина Фей и Ейми Полер

Този кадър може да бъде най-добрата кампания срещу алкохола. Актрисите Тина Фей и Ейми Полер обаче не бяха в толкова неудобно положение заради факта, че прекалиха с коктейлите. Те трябваше да връчват наградите Еми през 2013 г., но луксозните им вечерни рокли накараха звездите да го направят красиво и зрелищно. За щастие комедиантите изобщо не се побъркват от подобни инциденти – и изглеждат твърде щастливи, че са в светлината на прожекторите.

Ема Уотсън

Английската актриса Ема Уотсън е известна и с отличното си чувство за хумор, което й помага лесно и без смущение да изживее публично засрамване. На червения килим на премиерата на Хари Потър и Даровете на смъртта: Част 1 в Ню Йорк обувките й се оплетоха в слоевете на пухкава каскадна рокля. Вместо да се преструва, че нищо не се е случило, тя се засмя сърдечно на собствената си грешка.

Хайди Клум

По време на наградите Еми през 2008 г. телевизионната водеща и модел Хайди Клум падна на сцената, докато изпълняваше пародия. Според сценария тя припада в ръцете на комика Том Бержерон, но вместо това се озовава на пода. За съжаление ко-домакинът нямаше време да хване звездата, въпреки че дори в тази позиция Хайди изглеждаше перфектно.

Дженифър Гарнър

Тя излезе на сцената, за да обяви победителя в една от номинациите за Оскар през 2006 г., когато внезапно петата й се заби в рокля на Майкъл Корс. За щастие момичето устоя и катастрофата не се случи, но със смешните изражения на лицето на актрисата се шегуваха дълго време.

Джон Хам

През 2015 г. се състоя триумфът на актьора Джон Хам – той най-накрая получи признание за ролята на Дон Дрейпър в Mad Men и спечели наградата Primetime Emmy за изключителна главна мъжка роля в драматичен сериал. Вярно, моментът на получаване на наградата беше помрачен от неудобно падане. Костюмът му затрудняваше маневрирането, така че той се качи на сцената под кикота на публиката. Но нали си тръгна с дългоочакваната награда.

Джулс Холанд

За звездните падания са виновни не само високите обувки и непрактичните рокли. Мъжете също често попадат в неудобни ситуации, но със същото достойнство се измъкват от неловка ситуация. Например пианистът, композиторът и телевизионният водещ Джулс Холанд. Публиката е свикнала да вижда британеца да свири музика или да интервюира артисти, така че беше още по-неочаквано да го види легнал на наградите GQ за мъже на годината за 2014 г.

Майкъл Сера

Комедиантът Майкъл Сера не е непознат с неудобстват, защото всякакви необичайни ситуации в живота са му се случвали. На филмовия фестивал Сънданс през 2013 г. той се спъна, докато позираше пред камерите, а актрисата Каталина Сандино се мъчеше да спаси ситуацията.


Прочетете още: Запознайте се с близнаците на тези знаменитости

Най-новото от седмицата в MADAMSKO:

Share With: