HomeИНТЕРЕСНО„Аз не съм модел“, споделя Селена Гомес

„Аз не съм модел“, споделя Селена Гомес

„Аз не съм модел“, споделя Селена Гомес

„Аз не съм модел“, споделя Селена Гомес

Селена Гомес отново говори за негативизма, който получава от хора, които коментират тялото й. Вече ѝ е дотегнало от тази тема…

Коментарите бяха направени по време на TikTok Live в четвъртък, където певицата и основателят на Rare Beauty обсъди опита си с приема на лекарства за лупус, автоимунно заболяване, от което тя страда, сподели Vogue.

„Склонна съм да задържам голямо количество вода и това е нормално. След това, когато спра (да задържам), имам склонност да отслабвам“, каза тя пред камерата.  „Това просто се случи и тогава получих коментари от хора, които бяха като „О, тя изглежда сякаш е напълняла“ и това наистина ме обърка за малко.“

Гомес продължи да уверява феновете си, че са красиви и ги насърчи да не се срамуват от телата си

Тя също така призна, че е имало дни, в които негативните коментари са се отразили на психическото й здраве. Въпреки това тя подчерта, че приемането на лекарствата и поддържането на здравето е нейният основен приоритет, въпреки физическата и емоционална тежест.

Симптомите на лупус включват болки в мускулите, умора, болки в ставите и/или скованост, косопад, депресия и кожни лезии – това са само няколко. Селена претърпя бъбречна трансплантация през 2017 г., което показва, че тя е имала сериозни здравословни проблеми в резултат на заболяването.

Селена Гомез позира на червения килим в красива черна рокля
Снимка: Michael Kovac/Getty Images

„Не съм модел и никога няма да бъда“, добави тя. „Благодаря ви, че ме подкрепихте и разбрахте, а ако не… тръгнете си. Защото, честно казано, не вярвам в засрамването на хората заради телата им или нещо подобно“. След като беше обект на интензивен медиен контрол върху теглото си през годините и особено напоследък, затова тя говори за безмилостната критика, която е търпяла.

И докато не е, както тя се изразява, „модел“ в тесния смисъл на думата, Селена всъщност е отличен модел за подражание.


Прочетете още: Селена Гомес понесе критики след като сподели снимки на своето тяло

Най-новото от седмицата в MADAMSKO:

Share With: