HomeКРАСОТАТази техника за очна линия ще „събуди“ уморените очи

Тази техника за очна линия ще „събуди“ уморените очи

Тази техника за очна линия ще „събуди“ уморените очи

Тази техника за очна линия ще „събуди“ уморените очи

Не е тайна, че уморените очи могат да бъдат трудни за прикриване, независимо дали са от неспокойна нощ или просто се чувствате като цяло изтощени.

Въпреки това, подчертаването на водната линия може да бъде решението, което търсите, според Vogue.

Според гримьорката на знаменитостите Лиза Аарон, „Озарява очите и по подразбиране прави очите ви да изглеждат по-будни! Може също така да създаде илюзията за по-големи очи – обичам да използвам молив за изсветляване на очите във вътрешните ъгли, както и за удължаване на формата“. Ключът е да неутрализирате или покриете естествения розов, червен или тъмен тон на вашата водна линия, което по същество коригира цвета на очите.

Тези съвети за подготовка на окото и нанасяне на продуктите ще ви помогнат да създадете дълготраен и красив външен вид:

№1: Първо извийте миглите си

Преди да нанесете очна линия, повдигнете миглите си! С помощта на извивач за мигли притиснете възможно най-близо до корена и леко извийте нагоре.

№2: Подгответе линията на миглите

За дълготраен ефект е важно да се уверите, че водната линия не е прекалено мокра. За да сте сигурни, че линията ви ще издържи цял ден, използвайте заострена памуче или клечка за уши, за да подсушите внимателно горната и долната водна линия.

№3: Играйте с цветовете

Чувствате се смели? Сменете черното с нещо по-ярко! Изпробвайте телесен цвят, за да направите очите си да изглеждат по-големи или използвайте синьо, за да придадете озаряващ блясък. Чувствате се дръзки? Изберете ярко зелено или лилаво, за да изведете погледа си на следващото ниво!

момиче с очна линия 2
Снимка: Pinterest / @BELLEZZA FEMININA
Снимка: Pinterest / @Maya Film

№4: Овладейте техниката

Искате ли да постигнете перфектната визия с очна линия? Необходими са само практика, търпение и нашите съвети. Първо повдигнете внимателно клепача си с безименния си пръст, за да разкриете горната водна линия. С помощта на току-що подострен молив за очи, започнете от вътрешния ъгъл и преминете към външния ъгъл, създавайки гладка и непрекъсната линия. За долната линия на миглите повторете същата техника, докато използвате върха на пръста си, за да придръпнете внимателно линията от окото си.


Прочетете още: 5 често срещани грешки при гримирането

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: