HomeИНТЕРЕСНОЗендая накара Пол Мескал да се притесни на церемонията на наградите SAG 2023

Зендая накара Пол Мескал да се притесни на церемонията на наградите SAG 2023

Зендая накара Пол Мескал да се притесни на церемонията на наградите SAG 2023

Зендая накара Пол Мескал да се притесни на церемонията на наградите SAG 2023

На 29-ите награди на Гилдията на актьорите зрителите се натъкнаха на неочакван и неудобен момент между Зендая и Пол Мескал.

Докато ко-водещите се изкачваха на сцената, 26-годишната актриса изглежда отклони предложението на 27-годишния актьор за джентълменска ръка. Вместо това избра да се изкачи сама по стълбите. Отказът от нейна страна накара Мескал да се заплита в думите си докато чете от телепромптера (аутокю-то). Това накара някои фенове да се почувстват неудобно за него, споделя Dailymail.

Инцидентът не остана незабелязан от тези, които гледаха у дома, като мнозина използваха Twitter, за да споделят забавлението си. Един потребител написа: „Пол Мескал се опитваше да помогне на Зендая да се качи по стълбите и тя каза „не“, улавяйки идеално достоен момент.

Зендая и Пол Мескал
Снимка: Netflix/YouTube

Въпреки неудобството, химията между двете звезди беше неоспорима

Един от потребителите на Twitter посочи: „Зендая накара Пол Мескал да се притесни и да се кикоти, той е точно като мен“.

29-ите награди на Гилдията на актьорите се проведоха във Fairmont Century Plaza в Сенчъри Сити, Калифорния, и бяха излъчени на живо в YouTube канала на Netflix. Сред най-номинираните игрални филми бяха The Banshees Of Inisherin и Everything Everywhere All At Once. Но Зендая беше тази, която открадна шоуто с безупречните си модни избори и неоспорима звездна сила.

Зендая беше облечена в зашеметяваща рокля от Armani Privé в стил арт деко. Тоалетът ѝ за вечерта беше семпъл, но зашеметяващ избор – без гривни или пръстени. Единствено присъстваше искрящ чокър Bulgari с тъмен камък в центъра, който привлече вниманието на всички.

Зендая в рокля в три цвята на SAG 2023
Снимка: Nina Westervelt/Shutterstock for SAG Awards

За първата си визия на червения килим Зендая удиви в розова рокля на Valentino без презрамки, украсена с триизмерни цветя на полата

Роклята с цвят на захарен памук обгръщаше стройната й фигура и беше съчетан с ефектна диамантена огърлица с изумруд, рубин и скъпоценни камъни аметист. Ушитата по поръчка рокля от творческия директор Pierpaolo Piccioli беше стилизирана от Лоу Роуч, който също помогна на Зендая да насочи стария холивудски блясък с вълни в късите си коси.

Зендая в розова рокля с цветя на SAG 2023
Снимка: FilmMagic

Прочетете още: Визиите на знаменитостите от наградите BAFTA 2023

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: