Зендая накара Пол Мескал да се притесни на церемонията на наградите SAG 2023

Зендая накара Пол Мескал да се притесни на церемонията на наградите SAG 2023

На 29-ите награди на Гилдията на актьорите зрителите се натъкнаха на неочакван и неудобен момент между Зендая и Пол Мескал.

Докато ко-водещите се изкачваха на сцената, 26-годишната актриса изглежда отклони предложението на 27-годишния актьор за джентълменска ръка. Вместо това избра да се изкачи сама по стълбите. Отказът от нейна страна накара Мескал да се заплита в думите си докато чете от телепромптера (аутокю-то). Това накара някои фенове да се почувстват неудобно за него, споделя Dailymail.

Инцидентът не остана незабелязан от тези, които гледаха у дома, като мнозина използваха Twitter, за да споделят забавлението си. Един потребител написа: „Пол Мескал се опитваше да помогне на Зендая да се качи по стълбите и тя каза „не“, улавяйки идеално достоен момент.

Зендая и Пол Мескал
Снимка: Netflix/YouTube

Въпреки неудобството, химията между двете звезди беше неоспорима

Един от потребителите на Twitter посочи: „Зендая накара Пол Мескал да се притесни и да се кикоти, той е точно като мен“.

29-ите награди на Гилдията на актьорите се проведоха във Fairmont Century Plaza в Сенчъри Сити, Калифорния, и бяха излъчени на живо в YouTube канала на Netflix. Сред най-номинираните игрални филми бяха The Banshees Of Inisherin и Everything Everywhere All At Once. Но Зендая беше тази, която открадна шоуто с безупречните си модни избори и неоспорима звездна сила.

Зендая беше облечена в зашеметяваща рокля от Armani Privé в стил арт деко. Тоалетът ѝ за вечерта беше семпъл, но зашеметяващ избор – без гривни или пръстени. Единствено присъстваше искрящ чокър Bulgari с тъмен камък в центъра, който привлече вниманието на всички.

Зендая в рокля в три цвята на SAG 2023
Снимка: Nina Westervelt/Shutterstock for SAG Awards

За първата си визия на червения килим Зендая удиви в розова рокля на Valentino без презрамки, украсена с триизмерни цветя на полата

Роклята с цвят на захарен памук обгръщаше стройната й фигура и беше съчетан с ефектна диамантена огърлица с изумруд, рубин и скъпоценни камъни аметист. Ушитата по поръчка рокля от творческия директор Pierpaolo Piccioli беше стилизирана от Лоу Роуч, който също помогна на Зендая да насочи стария холивудски блясък с вълни в късите си коси.

Зендая в розова рокля с цветя на SAG 2023
Снимка: FilmMagic

Прочетете още: Визиите на знаменитостите от наградите BAFTA 2023

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO: