HomeСЪБИТИЯМеждународна бюти конференция 2023: актуални тенденции

Международна бюти конференция 2023: актуални тенденции

Кои са най-актуалните тенденции в красотата?

Международна бюти конференция 2023: актуални тенденции

На 21 и 22 февруари, за втора поредна година, София стана център за представяне на най-актуалните теми в бюти индустрията.

Различни специалисти от бюти индустрията се събраха в Гранд Хотел Милениум София на 21 и 22 февруари за второто издание на Международна бюти конференция 2023. Двудневното събитие отново заложи на изключително разнообразна програма, която включи лекции със световно известни експерти от сферата на здравето и красотата, безплатно бюти изложение с демонстрации на живо, нетуъркинг коктейл и томболи с подаръци, осигурени от изложителите.

Над 30 партньора подкрепиха конференцията, като представиха различни иновации, апаратура, техники и продукти, помагащи в грижата за здравето и красотата. Над 20 от тях можеше да бъдат видени в експо зоната.  Сред световните имена, които се качиха на сцената, в зала Шекспир, бяха Антъни Уитакър и д-р Шарбел Аби Шахин.

Гост през първия ден от конференцията бе д-р Шарбел Аби Шахин

През първия ден от конференцията, д-р Шарбел Аби Шахин проведе специализирано обучение за еднодобиогения, холистични подходи, връзка между нервна система и хормонални оси, периодите, през които човек преминава в живота си и как това се отразява върху неговата кожа. Той даде и полезни съвети за лечение на кожни проблеми с етерични масла и билкови екстракти.

 Д-р Шарбел Аби Шахин
Д-р Шарбел Аби Шахин

През втория ден лекциите бяха водени от Антъни Уитакър

На 22-ри февруари, през втория ден от събитието, лекциите бяха водени от Антъни Уитакър. Той е мотиватор, със световна слава, базираща се на повече от 30 години опит. Уотакър сподели различни маркетингови похвати, с които всеки предприемач може да направи своя бизнес още по-успешен.

“За мен е чест да бъда лектор на Международна бюти конференция 2023! Благодарен съм на организаторите, че съм техен гост-лектор за втора поредна година! Организацията отново е перфектна и на много високо ниво!” сподели Антъни Уитакър. “Радвам се, че имах възможност да водя моя обучителен модул, свързан с маркетинг, пред аудитория, която желае да получи нови ценни знания”, добави той.

Тяна Пресолска и Антъни Уитакър
Тяна Пресолска и Антъни Уитакър

Председателят на Асоциацията на медицинските козметици в България – Тяна Пресолска, сподели:

“И тази година, огромното ни желание беше по време на Международна бюти конференция 2023, различните терапевти в бюти сектора да усъвършенстват знанията си и веднага след събитието да могат да приложат в практиката си наученото. За всички нас, като практикуващи в сферата на здравето и красотата, е важно да бъдем професионалисти, от които всеки клиент се нуждае”. След което Тяна добави: “Желанието ни е бюти бранша да излезе от стереотипа, че нашият труд е свързан само с постигането на добър външен вид. Напротив, все повече специалисти от сферата подкрепят на концепцията, при която помагат на своите клиенти да постигнат балансирано здраве, което води и до подобряването на външната красота.”

Откриване от Тяна Пресолска
Тяна Пресолска

И тази година конференцията успя да надмине очакванията на над 250-те гости, които я посетиха. Посетителите дадоха обратна връзка, че това е едно от най-значимите за бюти бранша събития през 2023. Според тях, събитието дава възможност на специалисти от сферата да надградят своите познания.

”За мен Международна бюти конференция 2023 беше изключително полезно събитие, защото почерпих много нови знания от световноизвестни лектори и експерти и имах възможност да видя практически демонстрации на живо в изложбената зона! Също така се запознах с много нови процедури, продукти и апаратури, предлагащи иновации в сферата на здравето и красотата”, споделя гост на конференция.

Конференцията е организирана от АМК – Асоциация на медицинските козметици в България в партньорство с Алтърнатив Адвъртайзинг. Събитието се реализира с подкрепата на Spectro Group. Компанията e лидер в дистрибуцията на иновативни, световни брандове в областта на дерматологията и естетичната медицина с над 16-годишен опит.

За повече информация, посетете сайта на събитието.

Слушайте и нашия подкаст с участието на Тяна Пресолска и Десислава Авджиева:


Прочетете още: Вижте предложенията на MADAMSKO за перфектна визия!

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: