HomeИНТЕРЕСНОЗнаменитости, които навършват 65 години през 2023 г

Знаменитости, които навършват 65 години през 2023 г

Снимка на Мадона

Знаменитости, които навършват 65 години през 2023 г

Какво е възраст? Всъщност това е само число в документа, което всъщност не решава нищо. Ако се чувствате като на 25 години, значи е така!

Понякога все още можете да се изненадате как животът лети напред. Например вечно младият 25-годишното ченге Кари Махоун от Полицейската академия навършва 65 години тази година. Нека разберем кои други известни личности ще празнуват своя 65-ти рожден ден през 2023 г.

Шарън Стоун

Шарън Стоун беше на 34 години, когато се появи премиерата на „Основен инстинкт“.

Снимка на Шарън Стоун

Мишел Пфайфър

На 34-годишна възраст Мишел Пфайфър добави още една култова икона към своята касичка, играейки Жената котка в Батман се завръща.

Снимки на Мишел Пфайфър

Тим Бъртън

На заден план, вляво, култовият режисьор Тим Бъртън е на 39 години. Зад гърба си вече има ленти като „Beetlejuice“, „Edward Scissorhands“ и „Batman Returns“.

Снимки на Тим Бъртън

Мери Елизабет Мастрантонио

Преди повече от 30 години Мери Елизабет Мастрантонио изигра любовта на Робин Худ. Ролята донесе на 32-годишната актриса номинация за наградата „Сатурн“.

Снимки на Мери Елизабет Мастрантонио

Кевин Сорбо

Снимката вляво е направена по време на снимките на последния епизод от телевизионния сериал The Amazing Journeys of Hercules. Кевин Сорбо беше на 41 години, когато проектът приключи.

Снимки на Кевин Сорбо

Стив Гутенберг

Когато излезе 1-вата част на „Полицейската академия“, Стив Гутенберг беше само на 25. А на кадъра вляво от 4-та част на франчайза актьорът е на 28 години.

Снимка на Стив Гутенберг

Тим Робинс

Тим Робинс участва в „Изкуплението Шоушенк“ на 35 години. Изминаха почти 30 години, а лентата все още е 1-ва в списъка на най-добрите филми в историята според сайта IMDb.

Снимка на Тим Робинс

Кевин Бейкън

Една от най-известните изяви на Кевин Бейкън е ролята на учения Себастиан Кейн в трилъра „Невидимият човек“. Актьорът беше на 42 години.

Кевин Бейкън

Робърт Патрик

Роботът T-1000, изигран от Робърт Патрик, е един от най-известните злодеи в историята на киното. Когато излезе продължението на „Терминатор“, актьорът беше на 32 години.

Робърт Патрик

Анди Макдауъл

Анди Макдауъл имаше същия номер, когато участва в един от култовите си филми – комедията „Разрешение за пребиваване“. Актрисата бе придружена от Жерар Депардийо.

Анди Макдауъл

Виго Мортенсен

Виго Мортенсен завинаги спечели сърцата на публиката, играейки лидера на рейнджърите Арагорн в трилогията „Властелинът на пръстените“. Вляво е кадър от 2-ра част – актьорът е на 44.

Виго Мортенсен

Скейт Гари Олдман

Скейт Гари Олдман – и ролите на прословутите злодеи. Каква е само работата му във филма „Петият елемент“. В кадъра виждаме 39-годишния актьор.

Скейт Гари Олдман

Анджела Басет

Ролята на Тина Търнър в биографичния филм „Какво може да направи любовта“ беше пробив в кариерата на Анджела Басет. Актрисата беше на 34 години.

Анджела Басет

Мадона

През 80-те Мадона е на върха на славата си. На 16 август поп дивата ще отпразнува своя 65-и рожден ден, а на снимката вляво е на 28.

Мадона

Прочетете още: Телефонното обаждане: радикален лек за самотата

Най-интересното от седмицата в Madamsko:

Share With: