HomeИНТЕРЕСНООбразът на Мадона донесе първа победа на Владимир Михайлов

Образът на Мадона донесе първа победа на Владимир Михайлов

Образът на Мадона донесе победа на Владимир Михайлов

Образът на Мадона донесе първа победа на Владимир Михайлов

Владимир Михайлов е новият победител в „Като две капки вода“

За втора поредна неделя ефирът на NOVA бе пълен с вълнение, след като видяхме първите образи на участниците, които Бутонът на късмета им отреди миналата седмица. Зрителите с нетърпение очакваха изпълненията на участниците и не останаха разочаровани.

Към Хилда Казасян, Веселин Маринов и Димитър Ковачев – Фънки, се присъедини и най-новият член на журито, не кой да е, а известният актьор Асен Блатечки. Енергията в студиото беше осезаема, когато Блатечки изрази ентусиазма си от това ново предизвикателство. С напредването на шоуто публиката получи незабравима вечер на смях, танци и чисто забавление.

Асен-Блатечки
Снимка: NOVA/Красена Ангелова

С образа на Мадона Владимир Михайлов успя да спечели сърцата на журито, участниците и зрителите

Музикантът и актьор разкри таланта си с безупречната имитация на световната музикална икона и култовата песен и хореография от клипа на „Vogue”. „Каквото и да кажа ще е малко. Невероятно. Актьорски умения, пеене. В такъв момент думите не стигат. Впечатлен съм“, сподели за най-доброто представяне тази вечер Веселин Маринов.

Владимир Михайлов като Мадона
Снимка: NOVA/Красена Ангелова

Вторият лайв на „Като две капки вода“ завърши с цял оркестър. Керана слезе от асансьора, за да се превърне в Ангел Павлов от оркестър „Камчия“. За изпълнението на песента „Комбайна вършачка“, добила широка популярност на Балканите, до нея застанаха самите изпълнители от оркестъра, които допълниха доброто настроение.

Какво да очакваме следващата неделя?

Бутонът на късмета отреди следващата неделя Христо Петков да се превъплъти в Джордж Клуни, Керана да излезе на сцената като Бийонсе, Яна Маринова да влезе в образа на Лепа Брена, Дара Екимова да имитира Монсерат Кабайе, Димо и Ралица да бъдат дует Ритон, Кали да пее като Панайот Панайотов, Христо Гърбов да имитира Кичка Бодурова, Тома да бъде Шиниъд О‘Конър, а Владимир Михайлов – Бруно Марс.


Границите: Българският роман „Хранилка“ е на върха на класация в Амазон в САЩ

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: