HomeМОДА„Червената мода“ се очаква да бъде най-горещият нюанс на есента

„Червената мода“ се очаква да бъде най-горещият нюанс на есента

„Червената мода“ се очаква да бъде най-горещият нюанс на есента

На седмицата на модата в Лондон дизайнерите показаха своите „червени флагове“. Това ли ще бъде новата мода?

Пригответе се да се влюбите отново в модата, докато се сбогуваме с причудливите цветове и приветстваме класическите нюанси за есента на 2023 г. След сезони на тюркоаз, люляк и лайм, които завладяха светлината на прожекторите, емблематичната червена модна тенденция се завръща, споделя Glamour. Основните цветове, с техните чисти и истински нюанси, превзеха света на модата като буря.

Отминаха дните на смесване на метличина и лимон или ярко розово и мента, за да внесете малко радост в гардероба си. Вместо това можете да използвате класическите цветове и да издигнете външния си вид на следващото ниво. Разбира се, това не означава, че все още няма да намерите набор от прекрасни вторични и третични цветове на модния подиум, но за дизайнерите в Лондон червеното определено е цвета, който трябва да се види през предстоящия сезон есен/зима.

Червеното е цветът на любовта, страстта и се разпознава най-добре от очите

Когато видите червения цвят, той достига до мозъка ви по-бързо от всички останали цветове. Това е идеално за „Стоп“ светлини и знаци за опасност, на които трябва да реагирате бързо. Също така е доста готино, ако искате да направите изявление с тоалета си в този цвят. Определено ще грабнете погледите!

Christopher Kane
Christopher Kane
Bora Aksu
Bora Aksu

Кристофър Кейн и Бора Аксу

Смелото и дръзко използване на червено върху гланцирана латексова тъкан създаде поразителен ефект, който остави публиката във възторг. Въпреки слоевете волани на пеплума, роклята излъчваше както сила, така и сексапил, което я прави идеалният избор за вечерна рокля.

Бора Аксу създаде характерните си женствени волани в аления нюанс, наслоявайки шифон и дантела в доматени и пурпурни тонове за впечатляващ ефект. Аленият нюанс издигна роклите от момичешки до  женствени, с нотка на изтънченост, която е трудно да се пропусне. Така че защо не добавите малко червено към гардероба си този сезон и не направите изявление вдъхновени от най-новите тенденции направо от подиума?

Още от дизайнерите

Dilara Findikoglu
Dilara Findikoglu
Nensi Dojaka

David Koma
Di Petsa
Di Petsa

Прочетете още: Най-добре облечените звезди на наградите SAG 2023 г.

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: