Какъв ще бъде март за вас според нумерологията

Какъв ще бъде март за вас според нумерологията

В продължение на рубриката си свързана с нумерологията, Иглика Пеева споделя какъв ще бъде месец март за вас.

Третият месец на 2023 година, която е под знака на 7, е 1.  Получаваме като съберем 3 за март + 7 за годината и редуцириме получения резултат 10 до едноцифрено – т.е. универсалното число на месец март 2023 е 1.  Единицата е силно число, начало на нещо ново, време за започване на връзка или бизнес. За да изчислим какво е за всеки от нас числото на март, трябва да съберем числото на личната си година с числото на месец март – 3. Сборът от числото от деня ни на раждане + месеца ни на раждане дава нашето „придобитие“. Точно тази величина е важна, когато изчисляваме личната си година. Просто я събираме с числото на текущата универсална година.

Човек, роден на 7 август: събираме 7 + 8 (за август) = 15 = 1 + 5 = 6

Човекът от нашия пример е с придобитие 6.

Следващото просто действие е да съберем 6 с числото на универсалната година 7 (получено от редуцирането до едноцифрено чилсо на 2023):

6 + 7 = 13 = 1 + 3 = 4 – т.е. човекът от примера е с лична година 4.

От тук нататък е много лесно да разберем всеки месец под знака на какво число е за нас. Просто събираме числото на месеца с числото на личната му година.

За човека от нашия пример март (3) ще бъде равен на 3 + 4  = 7

В нумерологията винаги извършваме простото аритметично действие събиране, редуцирайки до едноцифрено число

Само сборове 11 и 22 не се редуцират. Това са така наречените божествени числа. 11 е числото на Христос, което е носител на просветление и нови идеи. 22 е Световният господар, който може да реализира тези идеи. Божествените числа са с по-висока вибрация и понякога трудно се овладяват поради силната енергия. В такъв случай обикновено човек ги свежда до характеристиките редуцираните 2 и 4. 

Ако вашето придобитие (редуцираният сбор на числото на раждане и месеца на раждане) е:

Едно

Годината за вас ще бъде изклочително силна, реализираща мечтите ви, даваща ви пълно удовлетворение в личен и социален план. Това е година, в която берете плодовете от сътвореното през предните седем години. Март за вас ще е месец за духовно израстване с възможност да бъдете в прожекторната светлина. Бъдете щедри и Вселената ще ви възнагради.

Две

Годината за вас ще бъде приключваща, година за рекапитулация. Анализирайте свършеното, за да можете в следващата си лична година да не повтаряте грешките от тази. Не е добра за сключване на брак. Март за вас ще бъде месец на приятелствата, творческите изяви, успеха и себеизразяването.

Три

Годината за вас ще бъде под знака на силата, на новото начало и възможността сами да ръководите живота си. Ще има условия за реализация си в неочаквани сфери. В любовта също се ще имате шанс да срещнете нов човек или ако сте в трайна връзка, ще се появят нови позитивни аспекти във взаимоотношенията ви с постоянния ви партньор. Март ще бъде време за поемане на много ангажименти, на работа до болест и невъзможност да се избегне строгия ред на нещата. Нещата се случват с полагане на нужния труд, но пък задължително носят успех. 

Четири

Ако придобитието ви е 4, личната ви година ще отвори интереса ви към окулното. Ще развие вашата емотивност и чувствителност към чуждите проблеми. Ще ви бъдат интересни силите, мотивиращи хората за една или друга постъпка. Това е година на просветление и себеоткриване, на градене на големи планове. Пазете се от свръх чувствителност и  дестабилизация в желанието да избягвате конфликти. Март ще бъде за вас време за глътка въздух. Всичко ще се случва лесно, късметът ще е с вас. Ще имате възможност за нови контакти. Отварят се пътища, така че не прибирайте куфарите си.

Пет

Ако придобитието ви е 5, личната ви година ще ви дари с творчески импулс. Ще ви донесе успехи и лекота, приятелства и позитивна енергия. Март е месец, когато всичко е концентрирано в семейството – както удоволствия, така и ангажименти. Акцентът е върху красивото, любовта и хармонията.

Шест

Ако вашето придобитие е 6, влизате в нелека лична година. Понякога ще ви се струва, че сте машина, обречена на работа. Неприятно е, но трябва да се подчините на правилата и да минете по четирите страни на правоъгълника, иначе нещата просто не се случват. Има риск от заболявания. Март е месец, в който сте си самодостатъчни, интересът ви към самопознанието и окултното се изостря. Работете за кауза и парите сами ще ви намерят. Не е време за нови връзки, а дори и вече да сте обвързани, пак ще усещате, че трябва да се концентрирате в собственото си духовно израстване.

Седем

Ако придобитието ви е 7, влизате в една изключително приятна нова година. Чувството за свобода ще изпълва платната на кораба ви с усещането, че можете да сбъднете мечтите си. Ще имате нови запознанства, щастливи възможности за промяна и пред вас ще се отворят нови пътища. Март е месец на пълна реализация на това, за което сте работили упорито – финансите, социалните и лични контакти ви носят удовлетворение.

Осем

Ако придобитие ви е 8, влизате в лична година под знака на любовта, дома и семейството. Възможно е освен уют и обич да ви донесе повече отговорности, свързани с грижи за деца или възрастни членове на семейството. Годината е вътрешна, под знака на любовта и семейството – тя ви дава възможност да се концентрирате в близкия си кръг, без да изключва успехи. Трябва да се опитате да хармонизирате взаимоотношенията си с околните. Март ви поднася възможност да бъдете под прожекторната светлина. От друга страна ви кара да се обърнете към духовното и благотворителността.

Девет

Ако придобитието ви е 9, влизате в лична година на анализиране и израстване в духовен план. Интересуват ви процесите, движещи света и хората. Не е година за трупане на пари. Финансите идват, ако работите с идеята да направите нещо и за околните. Изострят се вашата емотивност и желанието ви да подкрепяте нуждаещите се. Погрижете се за собственото си самоусъвършенстване. Март ви носи успех, дава ви възможност за начало в личен план и в социален, както и в бизнес отношение. Можете да започнете нова връзка или да сложите начало в кариерата си.

Ако искате личен хороскоп, може да се свържете с Иглика Пеева на мейл: iglikapeeva@abv.bg.


Иглика Пеева
Иглика Пеева е журналист, поет, драматург, автор на множество книги и пиеси, с награди за журналистика, поезия, драматургия и преводи на различни европейски езици. В търсене на мотивите, движещи хората, трупа знания в областта на езотеричното. 
Всеки месец тя представя нумерологичната прогноза.

Прочетете още: Какъв ще бъде месец февруари според годината ти на раждане?

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO: