HomeИНТЕРЕСНОКакъв ще бъде март за вас според нумерологията

Какъв ще бъде март за вас според нумерологията

Какъв ще бъде март за вас според нумерологията

Какъв ще бъде март за вас според нумерологията

В продължение на рубриката си свързана с нумерологията, Иглика Пеева споделя какъв ще бъде месец март за вас.

Третият месец на 2023 година, която е под знака на 7, е 1.  Получаваме като съберем 3 за март + 7 за годината и редуцириме получения резултат 10 до едноцифрено – т.е. универсалното число на месец март 2023 е 1.  Единицата е силно число, начало на нещо ново, време за започване на връзка или бизнес. За да изчислим какво е за всеки от нас числото на март, трябва да съберем числото на личната си година с числото на месец март – 3. Сборът от числото от деня ни на раждане + месеца ни на раждане дава нашето „придобитие“. Точно тази величина е важна, когато изчисляваме личната си година. Просто я събираме с числото на текущата универсална година.

Човек, роден на 7 август: събираме 7 + 8 (за август) = 15 = 1 + 5 = 6

Човекът от нашия пример е с придобитие 6.

Следващото просто действие е да съберем 6 с числото на универсалната година 7 (получено от редуцирането до едноцифрено чилсо на 2023):

6 + 7 = 13 = 1 + 3 = 4 – т.е. човекът от примера е с лична година 4.

От тук нататък е много лесно да разберем всеки месец под знака на какво число е за нас. Просто събираме числото на месеца с числото на личната му година.

За човека от нашия пример март (3) ще бъде равен на 3 + 4  = 7

В нумерологията винаги извършваме простото аритметично действие събиране, редуцирайки до едноцифрено число

Само сборове 11 и 22 не се редуцират. Това са така наречените божествени числа. 11 е числото на Христос, което е носител на просветление и нови идеи. 22 е Световният господар, който може да реализира тези идеи. Божествените числа са с по-висока вибрация и понякога трудно се овладяват поради силната енергия. В такъв случай обикновено човек ги свежда до характеристиките редуцираните 2 и 4. 

Ако вашето придобитие (редуцираният сбор на числото на раждане и месеца на раждане) е:

Едно

Годината за вас ще бъде изклочително силна, реализираща мечтите ви, даваща ви пълно удовлетворение в личен и социален план. Това е година, в която берете плодовете от сътвореното през предните седем години. Март за вас ще е месец за духовно израстване с възможност да бъдете в прожекторната светлина. Бъдете щедри и Вселената ще ви възнагради.

Две

Годината за вас ще бъде приключваща, година за рекапитулация. Анализирайте свършеното, за да можете в следващата си лична година да не повтаряте грешките от тази. Не е добра за сключване на брак. Март за вас ще бъде месец на приятелствата, творческите изяви, успеха и себеизразяването.

Три

Годината за вас ще бъде под знака на силата, на новото начало и възможността сами да ръководите живота си. Ще има условия за реализация си в неочаквани сфери. В любовта също се ще имате шанс да срещнете нов човек или ако сте в трайна връзка, ще се появят нови позитивни аспекти във взаимоотношенията ви с постоянния ви партньор. Март ще бъде време за поемане на много ангажименти, на работа до болест и невъзможност да се избегне строгия ред на нещата. Нещата се случват с полагане на нужния труд, но пък задължително носят успех. 

Четири

Ако придобитието ви е 4, личната ви година ще отвори интереса ви към окулното. Ще развие вашата емотивност и чувствителност към чуждите проблеми. Ще ви бъдат интересни силите, мотивиращи хората за една или друга постъпка. Това е година на просветление и себеоткриване, на градене на големи планове. Пазете се от свръх чувствителност и  дестабилизация в желанието да избягвате конфликти. Март ще бъде за вас време за глътка въздух. Всичко ще се случва лесно, късметът ще е с вас. Ще имате възможност за нови контакти. Отварят се пътища, така че не прибирайте куфарите си.

Пет

Ако придобитието ви е 5, личната ви година ще ви дари с творчески импулс. Ще ви донесе успехи и лекота, приятелства и позитивна енергия. Март е месец, когато всичко е концентрирано в семейството – както удоволствия, така и ангажименти. Акцентът е върху красивото, любовта и хармонията.

Шест

Ако вашето придобитие е 6, влизате в нелека лична година. Понякога ще ви се струва, че сте машина, обречена на работа. Неприятно е, но трябва да се подчините на правилата и да минете по четирите страни на правоъгълника, иначе нещата просто не се случват. Има риск от заболявания. Март е месец, в който сте си самодостатъчни, интересът ви към самопознанието и окултното се изостря. Работете за кауза и парите сами ще ви намерят. Не е време за нови връзки, а дори и вече да сте обвързани, пак ще усещате, че трябва да се концентрирате в собственото си духовно израстване.

Седем

Ако придобитието ви е 7, влизате в една изключително приятна нова година. Чувството за свобода ще изпълва платната на кораба ви с усещането, че можете да сбъднете мечтите си. Ще имате нови запознанства, щастливи възможности за промяна и пред вас ще се отворят нови пътища. Март е месец на пълна реализация на това, за което сте работили упорито – финансите, социалните и лични контакти ви носят удовлетворение.

Осем

Ако придобитие ви е 8, влизате в лична година под знака на любовта, дома и семейството. Възможно е освен уют и обич да ви донесе повече отговорности, свързани с грижи за деца или възрастни членове на семейството. Годината е вътрешна, под знака на любовта и семейството – тя ви дава възможност да се концентрирате в близкия си кръг, без да изключва успехи. Трябва да се опитате да хармонизирате взаимоотношенията си с околните. Март ви поднася възможност да бъдете под прожекторната светлина. От друга страна ви кара да се обърнете към духовното и благотворителността.

Девет

Ако придобитието ви е 9, влизате в лична година на анализиране и израстване в духовен план. Интересуват ви процесите, движещи света и хората. Не е година за трупане на пари. Финансите идват, ако работите с идеята да направите нещо и за околните. Изострят се вашата емотивност и желанието ви да подкрепяте нуждаещите се. Погрижете се за собственото си самоусъвършенстване. Март ви носи успех, дава ви възможност за начало в личен план и в социален, както и в бизнес отношение. Можете да започнете нова връзка или да сложите начало в кариерата си.

Ако искате личен хороскоп, може да се свържете с Иглика Пеева на мейл: iglikapeeva@abv.bg.


Иглика Пеева
Иглика Пеева е журналист, поет, драматург, автор на множество книги и пиеси, с награди за журналистика, поезия, драматургия и преводи на различни европейски езици. В търсене на мотивите, движещи хората, трупа знания в областта на езотеричното. 
Всеки месец тя представя нумерологичната прогноза.

Прочетете още: Какъв ще бъде месец февруари според годината ти на раждане?

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: