HomeИНТЕРЕСНОСъпругата на Ед Шийран е развила тумор по време на бременността си

Съпругата на Ед Шийран е развила тумор по време на бременността си

Съпругата на Ед Шийран е развила тумор по време на бременността си

Съпругата на Ед Шийран е развила тумор по време на бременността си

Ед Шийрън казва, че е „изпаднал“ в депресия миналата година, след като съпругата му е била диагностицирана с тумор, а приятелят му Джамал Едуардс е починал неочаквано на 31-годишна възраст.

По време когато най-добрият му приятел Джамал Едуардс е починал неочаквано на 31-годишна възраст, Ед Шийран научава и други обезпокоителни новини. Чери Сийборн, звездата, за която той се ожени през 2019 г., научава че има тумор, докато е бременна с второто им дете, съобщава се от BBC.

Нямало е как да бъде подложена на лечение докато е бременна

Опустошителното въздействие на тези събития „промени живота ми, психическото ми здраве и в крайна сметка начина, по който гледах на музиката“, казва звездата в ръкописна бележка, публикувана в социалните медии.

В резултат на това той бракува „стотици“ песни, които е написал за предстоящия си шести албум.

Шийрън и Сиборн посрещнаха втората си дъщеря миналия май, но певецът не даде актуална информация за здравословното състояние на жена си.

Ед Шийрън и жена му Чери Сийборн
Снимка: Getty Images

Шийран сподели пред феновете се, че издаването на албума „Subtract“ е написан на „фона на мъка и надежда“.

Албумът беше отдавна планиран като завършек на неговата „математическа ера“. За уточнение, предишните му албуми бяха „+“ (плюс) през 2011 г., „x“ (умножение), „÷“ (деление) и „=“ (равно).

Но целият проект беше пренаписан в едноседмично изливане на емоции, докато звездата „преминаваше през страх, депресия и безпокойство“ миналия февруари. Това се случи, след като неговия приятел Едуардс внезапно почина от сърдечен удар след прием на кокаин и алкохол. Малко след това Шийрън беше изправен пред триседмичен съдебен процес за авторски права. Това се случи заради твърдения, че е плагиатствал хитовата си песен Shape Of You.

Въпреки че в крайна сметка спечели, певецът и неговият съсценарист, Джони Макдейд, казаха, че случаят ги е поставил под „изключително напрежение“

За да премине през тези преживявания, Шийрън използва писането на песни, за да „осмисли“ чувствата си. „Чувствах се сякаш се давя, с глава под повърхността, гледам нагоре, но не мога да пробия за въздух“, спомня си той.

Ед Шийрън
Снимка: ANNIE LEIBOVITZ

„Написах, без да мисля за това какви ще бъдат песните, просто написах каквото ми идваше отвътре. И за малко повече от седмица, замених работата от десетилетие с моите най-дълбоки, най-тъмни мисли. За първи път не се опитвам да създам албум, който хората да харесат. Просто издавам нещо, което е честно и вярно за това, къде съм в живота си на зряла възраст.“

Албумът трябва да излезе на 5 май

Шийран ще изнесе няколко концерта в Лондон, Дъблин, Глазгоу, Манчестър и Париж, за да дебютира с първия сингъл в края на март.

Математическата квинтология на Шийрън го превърна в една от най-големите музикални звезди на Великобритания. Неговите песни Shape Of You и Thinking Out Loud са сред най-стриймваните на всички времена.


Прочетете още: Зендая накара Пол Мескал да се притесни на церемонията на наградите SAG 2023

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: