HomeИНТЕРЕСНОСелена vs. Хейли: Пълна хронология на тяхната драма

Селена vs. Хейли: Пълна хронология на тяхната драма

Селена vs. Хейли: Пълна хронология на тяхната драма

Селена vs. Хейли: Пълна хронология на тяхната драма

По някакъв начин драмата на Селена Гомез и Хейли Бийбър продължава да доминира в заглавията на TikTok през 2023 г.

Феновете на 30-годишната поп звезда и 26-годишния модел водят битка за любимците си от 2018 г., когато се появи новината, че Джъстин Бийбър е предложил брак на Хейли Болдуин само шест месеца след окончателната му раздяла със Селена.

Това, което започна като обвинения, че Хейли е „откраднала“ Джъстин от Гомес, бързо излезе извън контрол, споделя Glamour. Потребителите на социалните медии анализираха всеки пост на двете знаменитости, в търсене на доказателство за тяхната вражда или за предполагаемата мания на Хейли по Селена. Без значение какво е направила една от двете жени, за да спре онлайн омразата — включително позирането заедно на събитие през октомври 2022 г. — феновете продължиха да спекулират години наред.

Драмата между Хейли Бийбър и Селена Гомес обаче достигна точката на кипене през февруари 2023 г., когато Кайли Дженър изглежда се присъедини към битката. Ето пълна хронология на случилото се в TikTok—и всичко, което последва.

22 февруари 2023 г.: Селена Гомес изпреварва Кайли Дженър като най-следваната жена в Instagram.

Селена Гомес и Кайли Дженър
Снимка: DPA picture alliance / Alamy. Hulu

След това потребител на TikTok публикува теория, че Кайли се е подигравала на Селена Гомез в Instagram Stories с малко помощ от Хейли Бийбър. Три часа след като Гомес публикува TikTok, в който казва, че случайно е прекалила с ламинирането на веждите си, Дженър публикува снимка на собственото си лице с текст „Това беше инцидент???“

След това тя публикува екранна снимка на разговор с Хейли. Снимката се фокусира върху техните вежди. Потребителят на TikTok твърди във видеото си, че това действие е с цел осмиване на Гомес. Кайли Дженър написа коментар под видеото, че тези спекулации са прекалени и това нейно действие не е било насочено към Селена. „Вие, хора, правите нещо от нищо. Това е глупаво“, добави Кайли.

23 февруари 2023 г.: Гомес влиза в чата, за да спре слуховете за вражда

„Всичко това е излишно“, отговори тя на коментара на Дженър. „Аз съм фен на Кайли!“

Скрийншот на коментара на Кайли Дженър в отговор на видеоклипа
Снимка: TikTok

Това обаче не попречи на Гомес да направи друг коментар, който подкрепя слуховете за враждата. На 23 февруари тя отговори на публикация, която описва Тейлър Суифт като „зло момиче“ и „побойник“.

Въпросната публикация включва видео от 2017 г. В него Хейли показва отвращение когато Тейлър Суифт бе спомената по време на телевизионната рап битка Drop the Mic. Гомес защити Суифт, отговаряйки на публикацията: „Толкова съжалявам, най-добрата ми приятелка (Тейлър) е и продължава да бъде една от най-добрите в играта“.

Скрийншот на коментара на Селена Гомес в отговор на Кайли Дженър
Снимка: TikTok

След като феновете обърнаха внимание на нейните коментари, Селена обяви решението си да се откаже напълно от TikTok. „Ще се отделя за секунда от социалните медии, защото това е малко глупаво“, каза тя в TikTok Live.

1 март 2022 г.: Хейли честити рождения ден на съпруга си Джъстин Бийбър

Хейли сподели снимка в профила си в Instahram, за да честити рожденния ден на своя любим, но бе залята от негативни коментари. Един от потребителите коментира: „Изненадан съм, че тя не е изключила коментарите“.

Според BuzzFeed Хейли Бийбър е загубила около 1 милион последователи от началото на драмата в TikTok. Междувременно Гомес е спечелила 10,5 милиона последователи в Instagram, а Дженър е загубила около 500 000.

4 март 2023 г.: Феновете на Джъстин Бийбър смятат, че той изглежда нещастен със съпругата си на снимки в Instagram от рождения си ден

В TikTok Селена Гомез споделя урок за грим, след като твърди, че напуска приложението. Гомес сподели в коментарите, „Благодаря ви и ви обичам всички толкова много. Много съм благодарна за всеки един от вас. Вие ме правите невероятно щастлива”.

Последва втори коментар: „Моля, моля, бъдете по-мили и помислете за психичното здраве на другите“, написа тя. Оттогава и двата коментара са изтрити, а ние очакваме да видим какво ще последва.


Прочетете още: „Аз не съм модел“, споделя Селена Гомес

Най-новото от седмицата в MADAMSKO:

Share With: