HomeКРАСОТАКортни Кокс за „ефекта на доминото“ при филърите

Кортни Кокс за „ефекта на доминото“ при филърите

Кортни Кокс за „ефекта на доминото“ при филърите

Кортни Кокс за „ефекта на доминото“ при филърите

По време на неотдавнашна поява в подкаста на Gloss Angeles , звездата от Friends се замисли върху изкривената си перспектива на собственото си лице, преди да избере да разтвори филърите си.

„Това е ефект на доминото“, каза Кокс. „Сякаш не осъзнаваш, че изглеждаш малко настрана, така че продължаваш да правиш повече защото изглеждаш нормално за себе си“, допълни тя, споделят от Glamour.

Тя споделя още…

„Поглеждаш се в огледалото и си казваш „О, това изглежда добре“, мислиш си и не осъзнаваш как изглежда на външния човек и просто правиш твърде много филъри и трябва да ги премахна – които, слава богу, могат да бъдат премахнати – мисля, че обърках много и сега, за щастие, мога. Успях да обърна повечето от това, сега всъщност просто съм по-възрастна.”

Кокс за първи път разказа за своите съжаления за пластичната хирургия по време на епизод от 2016 г. на Running Wild на NBC. „Мисля, че има натиск да поддържаш [външния си вид] не само заради славата, а просто заради това, че си жена в този бизнес“, каза тя на водещия Беър Грилс. „Да остарееш, не мисля, че това е най-лесното нещо. Но си взех поуки. Мисля, че се опитвах да се справя с остаряването и се опитвах да преследвам това. Това е нещо, с което не можеш да се справиш.“

Тя продължи: „Понякога се оказва, че се опитвате, а след това гледате снимка на себе си и си казвате: „О, Боже, изглеждам ужасно.“ Правила съм неща, за които съжалявам, и за щастие има неща, които се разтварят и си отиват. Така че това е добре, защото не винаги е бил най-добрият ми вид“. По-късно тя потвърди, че е премахнала всичките си филъри за лице през 2017 г.

Кортни Кокс
Снимка: Rodin Eckenroth

Докато наближава 60-те си години, Кортни Кокс възприема нов възглед за стареенето

„Имаше момент, когато си казваш: „О, променям се. Изглеждам по-възрастна. И се опитвах да преследвам тази [младост] години наред“, каза тя пред The ​​Sunday Times Style през февруари 2022 г. „И не осъзнавах това, о, по дяволите, всъщност изглеждам наистина странно с инжекциите и с разни неща на лицето си, което никога не бих направила сега. 

Тя продължи: „Няма нищо лошо в това да си на 60, просто не мога да повярвам. Времето минава толкова бързо. Няма съмнение, че съм по-заземена, научих толкова много през живота си – на какво да се радвам,  какво да се опитвам да правя повече и от какво да се откажа.“


Прочетете още: Кортни Кокс получи звезда на холивудската Алея на славата

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: