HomeИНТЕРЕСНОЛиндзи Лоън и Бадер Шаммас очакват първото си бебе

Линдзи Лоън и Бадер Шаммас очакват първото си бебе

Линдзи Лоън и Бадер Шаммас

Линдзи Лоън и Бадер Шаммас очакват първото си бебе

Във вторник 36-годишната звезда Линдзи Лоън от „Капан за родители“ съобщи в Instagram, че очаква първото си бебе.

До снимка на бяло бебешко боди, на което пише „Очаквайте скоро“, Лоън пише, че тя и Шаммас са много брагодарни и развълнувани ????????????????.

Новината за брака на двойката

Източник потвържадава, че актрисата се е омъжила за финансиста в началото на юли, след като обяви годежа си със серия от снимки в Instagram през ноември 2021 г. „Моята любов. Моят живот. Моето семейство. Моето бъдеще“, написа тя в пост.

Новината за брака на Лоън започна след като актрисата нарече Шамас своя „съпруг“ в публикация в Instagram.

„????❤️????Аз съм най-щастливата жена на света. Не защото имам нужда от мъж, а защото той ме намери и знаеше, че искам да намеря щастие и благодат, и всичко това едновременно“, започна Лоън надписа към снимка на тях двамата.

Линдзи Лоън и Бадер Шаммас

Тя добави: „Изумена съм, че това е моят съпруг. Моят живот и моето всичко. ❤️Всяка жена трябва да се чувства така всеки ден ????????.“

През юни Лоън сподели още една снимка по случай рождения ден на Шаммас. „Любов моя! Ти си не само страхотен мъж, невероятен човек, ти си най-добрият ми приятел“, написа тя към селфито.

„Благодаря ти, че ме обичаш, скъпа! Обичам те толкова много! ❤️ Честит рожден ден ????????????❤️“

Още през февруари 2020 г. Лоън за първи път предизвика слухове за любов, когато сподели групова снимка от музикален фестивал в Дубай, небрежно споменавайки „гадже“ в надписа.

На снимката Лоън можеше да се види щастливо да позира между мъж в черно сако и барабаниста на Bastille Крис „Уди“ Ууд. Сред групата бяха още сестрата на Лоън Алиана и рокерът Дан Смит.


Прочетете още: Аврил Лавин и Тайга обявяват връзката си с целувка в Париж

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: