Линдзи Лоън и Бадер Шаммас очакват първото си бебе

Линдзи Лоън и Бадер Шаммас

Във вторник 36-годишната звезда Линдзи Лоън от „Капан за родители“ съобщи в Instagram, че очаква първото си бебе.

До снимка на бяло бебешко боди, на което пише „Очаквайте скоро“, Лоън пише, че тя и Шаммас са много брагодарни и развълнувани 🙏🤍👶🍼.

Новината за брака на двойката

Източник потвържадава, че актрисата се е омъжила за финансиста в началото на юли, след като обяви годежа си със серия от снимки в Instagram през ноември 2021 г. „Моята любов. Моят живот. Моето семейство. Моето бъдеще“, написа тя в пост.

Новината за брака на Лоън започна след като актрисата нарече Шамас своя „съпруг“ в публикация в Instagram.

„🎂❤️🥰Аз съм най-щастливата жена на света. Не защото имам нужда от мъж, а защото той ме намери и знаеше, че искам да намеря щастие и благодат, и всичко това едновременно“, започна Лоън надписа към снимка на тях двамата.

Линдзи Лоън и Бадер Шаммас

Тя добави: „Изумена съм, че това е моят съпруг. Моят живот и моето всичко. ❤️Всяка жена трябва да се чувства така всеки ден 💖🙏.“

През юни Лоън сподели още една снимка по случай рождения ден на Шаммас. „Любов моя! Ти си не само страхотен мъж, невероятен човек, ти си най-добрият ми приятел“, написа тя към селфито.

„Благодаря ти, че ме обичаш, скъпа! Обичам те толкова много! ❤️ Честит рожден ден 🎂🙌🙏❤️“

Още през февруари 2020 г. Лоън за първи път предизвика слухове за любов, когато сподели групова снимка от музикален фестивал в Дубай, небрежно споменавайки „гадже“ в надписа.

На снимката Лоън можеше да се види щастливо да позира между мъж в черно сако и барабаниста на Bastille Крис „Уди“ Ууд. Сред групата бяха още сестрата на Лоън Алиана и рокерът Дан Смит.


Прочетете още: Аврил Лавин и Тайга обявяват връзката си с целувка в Париж

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO: