HomeИНТЕРЕСНОУникалният стил на Лени Кравиц на Оскарите 2023 г.

Уникалният стил на Лени Кравиц на Оскарите 2023 г.

Уникалният стил на Лени Кравиц на Оскарите 2023 г.

Уникалният стил на Лени Кравиц на Оскарите 2023 г.

Лени Кравиц не само присъства на най-голямата филмова вечер, но и се отличи с характерният си стил.

58-годишната модна икона, която участва в сегмента In Memoriam на церемонията по връчването на Оскари 2023 в неделя, носеше смокинг с копринен гащеризон, вдъхновен от 70-те години на червения килим на Оскари 2023. Визията на Кравиц от Saint Laurent се отличаваше с дълбок копринен топ и панталони с широки крачоли.

Лени Кравиц 1
Снимка: GETTY

Той беше съчетал остри черни ботуши с широки панталони, допълвайки страхотния си външен вид с чифт черни слънчеви очила и разнообразие от сребърни вериги и голям сребърен кръст.

Наскоро Кравиц бе обявен за модна икона. Музикантът и актьор получи титлата официално на наградите CFDA Fashion Awards през ноември миналата година в Ню Йорк. За да приеме наградата си, връчена от Брадли Купър, Кравиц носеше персонализирана визия на LaQuan Smith, подходяща за вечерта.

Кравиц носеше кожени панталони с блейзър с изрязани детайли и боа от щраусови пера. Той каза на Vogue, че се е обърнал към дизайнера, за да създаде облика за неговата голяма вечер.

Как Кравиц постига своите уникални визии?

„Свързах се с LaQuan, след като се възхищавах на работата му известно време и се срещнахме лично само преди няколко дни, за да се посъветвам“, казва Кравиц. „Имахме мигновена връзка… Обичам неговата визия и очаквам с нетърпение да работим заедно в бъдеще. Фактът, че съм първият, който носи творения, които той е направил за мъже, е чест.“

Кравиц си създаде име през годините като човек с много умения, но особено като такъв, който е готов да поема рискове със своя стил. Въпреки това той казва пред USA Today по време на събитието, че не винаги е било лесно и той не винаги се е справял.

„Това, което научих по пътя е, че да бъдеш себе си е най-важното нещо, което можеш да направиш“, казва Кравиц. „И че ще правя грешки. Със сигурност съм имал справедлив дял от модни провали, но това е част от развитието.“

Някои от миналите визии на Кравиц

лени кравиц 3
Снимка: MIKE COPPOLA/GETTY

За да връчи наградата за шивачество, Купър избра по-традиционния път за външния си вид, облечен в черен костюм със синя риза под него, оставяйки стила на Кравиц да блесне.

На миналогодишния червен килим „Грами“ музикантът показа изящното си телосложение в дълбоко сребристо горнище, съчетано с черни кожени панталони и високи до коляното ботуши. Той допълва визията с кръгли слънчеви очила и много бижута, включително няколко многопластови верижни колиета.

Лени Кравиц 2
Снимка: ANGELA WEISS/AFP/GETTY

Кравиц е известен със своя смел стил от десетилетия. А през последните години рок звездата показва само повече кожа. На наградите MTV VMA за 2019 г. той избра метално плетено горнище, което носи под дънкова жилетка.

На изложбата „Assemblage“ на Dom Perignon & Lenny Kravitz през 2019 г. Кравиц носи черен кожен костюм с тениска и дълга изящна огърлица с ресни.


Прочетете още: Най-добре облечените звезди на наградите SAG 2023 г.

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: