HomeИНТЕРЕСНОЧиди Уейн – художникът, който се присъдени към Natura Bisse за новата колекция Diamond Luminous

Чиди Уейн – художникът, който се присъдени към Natura Bisse за новата колекция Diamond Luminous

Чиди Уейн - художникът, който се присъдени към Natura Bisse за новата колекция Diamond Luminous

Чиди Уейн – художникът, който се присъдени към Natura Bisse за новата колекция Diamond Luminous

За своята нова колекция луксозният козметичен бранд предлага кратък тест, който помага да се открие склонността на кожата към появата на тъмни петна.

Чиди Уейн е художник с разнообразен творчески подход от испано-гвинейски произход. Започва професионалната си кариера като моден дизайнер в края на първото десетилетие на 2000-та, но неговите скици и уменията му с молив и акварел му донасят все повече популярност и в сферата на изкуството. Днес той създава изключителни минималистични произведения в своята работилница в Барселона.

Испанският луксозен козметичен бранд Natura Bisse Barcelona го кани за лице на своята нова колекция Diamond Luminous. Екипът е запленен от неговата работна философия, индивидуалността на неговите творения и особеното му боравене с цвят и форма и решава да използва някои от неговите произведения в специална фотосесия.

Благодарение на многобройните награди, които сте получили и сътрудничеството ви с луксозни престижни марки, вие и работата ви получавате много внимание, но как бихте се определили? Какви специални качества отличават Чиди Уейн от другите артисти?

Аз съм много аналитичен и дълбок художник, който вярва, че най-добрата му работа винаги е тази, върху която работи. Колкото и очевидно да изглежда, само аз съм си аз. Тази индивидуалност е пълна с референции и сборът от всички тях е това, което ме прави различен и уникален.

За да създадем нашите ритуали за красота, ние търсим вдъхновение на най-невероятни места. Ние изучаваме и работим с разнообразни сектори като храненето, естетичната медицина, неврологията и гастрономията, за да открием възможности, които ни тласкат да поставяме под въпрос собствените си граници. Къде намирате вдъхновение да създавате своите произведения на изкуството?

По отношение на формата, моето вдъхновение идва от някои течения на модерното изкуство, като Rough Art, кубизъм и поп арт. Отвъд модерното, аз съм вдъхновен от градското изкуство и примитивното изкуство на примитивните племена. По смисъл моята работа е вдъхновена от класически философски въпроси като тези, които се занимават с идентичността и собственото съществуване.

Natura Bissé винаги е твърдяла, че силата на докосването е трансформиращ елемент за емоциите. Нашите процедури в стаите за красота не биха били същите без експертните ръце на естетиците. Ръцете също са ключова тема в една от вашите колекции. Защо ръцете са толкова специални за вас?

В моята концептуална вселена отворените ръце се разбират като огледала и те символизират отразяващото свидетелство на интимен разговор, като вътрешния диалог на човек, изправен пред собственото си отражение. Това са същите ръце, които ме карат да осъзная собствената си идентичност.

Нашата концепция за красота е уникална; разбираме грижата за себе си като необходимост, нещо, което не е банално. С други думи, физическата грижа трябва да бъде неразривно свързана с вътрешния баланс и цялостното благосъстояние. Как разбирате красотата?

Постоянно търся красотата и с напредването на възрастта разбирам, че красотата е несъвършена. Контролираното несъвършенство е абсолютно красиво. Моята работа като художник се състои в контролиране на несъвършенствата и показване на този резултат по възможно най-честния начин.

И накрая, как артист като вас се грижи за себе си? Кои са вашите моменти на наслада и лично благополучие?

Грижа се за себе си, като се опитвам да бъда спокоен и да спя добре, без притеснения, които да прекъсват съня ми. Харесвам доброто ексфолиране и получаването на здравословна доза слънце на лицето ми през уикендите, това ме изпълва с положителна енергия. Обичам да играя футбол и да тичам с 4-годишния си син.

Колекцията Diamond Luminous на Natura Bisse Barcelona придава на кожата здравословно свежо излъчване. Продуктите имат впечатляващ ефект при видимо намаляване на появата на хиперпигментация и несъвършенства при всеки тен.

Тъмните петна са проблем в грижата за кожата, който засяга хора от всички етнически групи, тонове на кожата и възрасти. С новата си колекция испанската луксозна козметика помага да избледнее тяхното появяване, независимо от причината и типът на кожата.

Хиперпигментацията е прекомерно производство на меланин, което се натрупва в определени области, като довежда до появата на петна на кожата или неравен тен на кожата. Това може да бъде причинено също и от окисляването на вече съществуващия меланин. Този естествен пигмент, който се намира в нашето тяло определя цвета на кожата, косата и очите ни и ни предпазва от слънчевото излъчване.

Natura Bisse предлага кратък тест, който помага да се открие склонността на кожата към появата на тъмни петна. Дадените се използват за създаване на индивидуални персонализирани резултати и препоръки, които ще помогнат на потребителите към избор на продукти за по-равномерен и лъчезарен тен.


Прочетете още: Kои алфа-хидрокси киселини подобряват текстурата на кожата?

Най-новото от седмицата в MADAMSKO:

Share With: