HomeИНТЕРЕСНОСелена Гомес и Зейн Малик: може ли слуховете да са реалност

Селена Гомес и Зейн Малик: може ли слуховете да са реалност

Селена Гомес и Зейн Малик: може ли слуховете да са реалност

Селена Гомес и Зейн Малик: може ли слуховете да са реалност

По всичко личи, че се задава нова любовна история между музикантите Селена Гомес и Зейн Малик.

Дали това няма да бъде новата любима Холивудска двойка? Очевидец сподели пред Entertainment Tonight, че Малик и Гомес са били заедно на вечеря в Ню Йорк в четвъртък вечерта.

„Селена и Зейн излязоха в Сохо в Ню Йорк снощи около 22:30“, отбеляза източникът. „Влязоха, хванати за ръце и се целуваха. Повечето ресторантьорски служители и посетители не ги забелязаха. Изглеждаше, че се чувстват добре заедно и беше ясно, че това е среща“, допълни той.

Нито Гомес, Малик, нито техните представители са коментирали слуховете

Животът на Селена Гомес е гореща тема както сред американските таблоиди, така и сред нейните фенове. Голяма част от нейните действия са следени под лупа. Доказателство за това е, че феновете ѝ веднага разбраха когато миналия месец Зейн последва Селена в Instagram.

Зейн Малик и Джиджи Хадид

Това, което отвори дискусии сред феновете им е и дългогодишното приятелство между Селена и бившата приятелка на Малик – Джиджи Хадид. Дълго време Малик беше във връзка със световно-известният модел Джиджи Хадид. През 2020 г. двамата посрещнаха своята дъщеричка Кай. Година по-късно двойката окончателно се раздели. Но как се чувства Джиджи щом стане въпрос Зейн да се среща с други жени?

„Джиджи няма никакъв проблем със това Зейн да излиза по срещи“, каза източник, близък до Джиджи, пред Us Weekly. „Докато той е щастлив и стабилен и продължава да бъде добър родител на (дъщеря им) Кай, тя се чувства добре с когото и да излиза.“

Зейн Малик и Джиджи Хадид
Снимка: Getty Images

Ново начало за Зейн

Новата връзка може да бъде положително ново начало за Зейн, след като семейството му искаше той да се премести от Ню Йорк в родния си Брадфорд на фона на опасения относно добре документирана употреба на канабис и борба с тревожност, споделят TheSun.

Източник добави: „Животът на Зейн беше бурен през последните години и близките му се надяват, че Селена ще му помогне да го приземи и да му окаже успокояващо влияние. Те си подхождат, и двамата са доста духовни, така че биха могли да имат чудесен мач в дългосрочен план“.

Ще бъдат ли Селена Гомес и Зейн Малик новата звездна двойка? Предстои да разберем!


Прочетете още: „Аз не съм модел“, споделя Селена Гомес

Най-новото от седмицата в MADAMSKO:

Share With: