HomeИНТЕРЕСНОЛейди Гага и предстоящият филм „Joker: Foie a Deux“

Лейди Гага и предстоящият филм „Joker: Foie a Deux“

Лейди Гага облечена като Харли Куийн преди премиерата на Жокера 2

Лейди Гага и предстоящият филм „Joker: Foie a Deux“

Нови снимки на Лейди Гага показват поп звездата, облечена за предстоящата ѝ роля във филма „Joker: Foie a Deux“, продължението на филма Joker от 2019 г.

Снимките, направени на 25 март в центъра на Манхатън, показват Гага като нейната героиня Харли Куин – злодей от комикси и приятелка на врага на Батман, Жокера.

Лейди Гага облечена като Харли Куийн преди премиерата на Жокера 2

На снимките, Гага слиза по стълбите на съдебната сграда с минимален клоунски грим, червено сако с многослойни ръкави, корсет с шарка на ромбове и черна къса пола. Тя минава през тълпа, заобиколена от полиция. На краката ѝ има прозрачни черни чорапи, също на ромбове.

изкуствено протестиращите фенове на Жокера

Жълторусата ѝ коса е пригладена назад в мокър стил и разкрива тъмните ѝ корени. Сред фалшивите протестиращи и фенове има хора, носещи плакати с надписи „Освободете Жокера“ и „Жокер, ожени се за мен! ХО ХО.“

Последната забележителна роля на Гага беше през 2021 г. като Патриция Реджиани в „House of Gucci“. Хоакин Финикс ще се завърне като титулярния герой в „Joker: Foie a Deux“. Други от актьорите във филма ще са Брендън Глийсън, Катрин Кийнър и Зази Бийц. The Hollywood Reporter казва, че филмът може да е мюзикъл, според източници, или поне ще има музикални елементи с Лейди Гага във втората главна роля.

Какво още знаем за „Joker: Foie a Deux“?

Лейди Гага облечена като Харли Куийн преди премиерата на Жокера 2

Първото повторение на вселената на „Жокера“ на Тод Филипс не засяга много супергероя на Готъм Сити. Филмът предимно се фокусира върху това как се е появил Жокера. Все още няма подробности за сюжета, но заглавието споменава състояние, при което двама души изпитват същото или подобно психично разстройство, често от едно и също семейство. В комиксите Харли Куин и Жокера нямат роднинска връзка. Те се срещат в психиатричната институция „Arkham Asylum“, където тя работи като негов психиатър.

В крайна сметка тя се влюбва в него и двамата се впускат в бурна връзка и престъпен живот. Марго Роби играеше Харли Куин в други филми на DC, но това се смята за различна вселена от тази, в която съществуват героите на Финикс и Гага. Новият филм трябва да излезе на 4 октомври 2024 г.


Прочетете още: 24-те най-добре облечени звезди на Оскарите 2023 г.

Най-новото от седмицата в MADAMSKO:

Share With: