HomeИНТЕРЕСНОТест: Как държите телефона си?

Тест: Как държите телефона си?

Тест: Как държите телефона си?

Тест: Как държите телефона си?

Начинът, по който държите телефона в ръцете си, ще разкаже много за вашия характер.

Можете да съдите за характера на човек не само по поведението му. Навиците, жестовете и маниерите за боравене с ежедневните неща също могат да разкажат много за човешката природа и личността като цяло. Едни и същи действия, например държане на телефона в ръцете, всеки от нас извършва по различен начин. И всичко това, както се оказва, се дължи на чертите на характера, присъщи на нас от раждането.

Има отделен клон на психологията, който изучава феномена, който позволява да се съди за характера на човек по неговите навици и маниери да се справя с ежедневните неща.

Днес ще ви кажем какво може да каже за вас навикът ви да държите мобилен телефон в ръцете си.

Погледни тези 4 снимки и кажи коя показва как държиш телефона си

четири начина да държиш телефон

Ако държите телефона в една ръка, докато го управлявате с палеца на същата ръка

Този навик ви представя като човек, който ясно знае своите цели и задачи и който бавно, но сигурно ги постига. Знаете точно какво искате от този живот. Няма да се откажете, докато не получите това, което искате. Забавно е да се прекарва време с вас. Вие знаете как да говорите красиво, но сте лош слушател.

Ако държите телефона с две ръце, докато използвате палеца на едната ръка

Ако се отнасяте към мобилния си телефон по този начин, това означава, че търсите защита в лицето на хората около вас. Обичате да получавате внимание към себе си. Обичате да се грижат за вас. Но в същото време не бързате да показвате чувствата си. И всичко това, защото сте донякъде затворени и не сте свикнали да давате воля на емоциите си.

Ако държите телефона с две ръце и използвате два палеца на двете си ръце едновременно

Труден случай. Този избор предполага, че можете да успеете в живота и да го направите щастлив само ако имате партньор в живота до себе си, на когото можете спокойно да разчитате и който ще бъде внимателен към вас. Този човек ще ви даде увереност в себе си и едва тогава ще започнете да действате. Сам ще седите със скръстени ръце и ще чакате манна небесна. И всичко в живота ви ще се обърка.

Ако държите телефона в едната ръка и използвате показалеца на другата ръка

Такъв избор правят тихи, плахи и спокойни по природа хора. Не сте свикнали да доказвате нещо на някого, да защитавате своята гледна точка и интересите си. Затова често може да изпитвате натиск от други, които се опитват да ви манипулират. Но не си струва да седите в черупката си. А иначе така ще прекарате целия си живот. 

А вие как обикновено държите телефона си?


Прочетете още: Тест: Колко силно е вашето подсъзнание?

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: