HomeИНТЕРЕСНОТейлър Суифт и Джо Алуин се разделиха след 6 години връзка

Тейлър Суифт и Джо Алуин се разделиха след 6 години връзка

Тейлър Суифт и Джо Алуин се разделиха след 6 години връзка

Тейлър Суифт и Джо Алуин се разделиха след 6 години връзка

Entertainment Tonight съобщи в събота, че Тейлър Суифт и Джо Алуин са се разделили преди няколко седмици след шест години заедно.

Източник обясни, че раздялата е била приятелска и „не драматична“. People също потвърдиха новината. Източникът каза: „Връзката току-що беше приключила. Ето защо (Алуин) не е забелязан на нито едно шоу”. Разбира се, много други знаменитости, от Селена Гомез до Ема Стоун, бяха на турнето „Eras“ на Суифт , което започна миналия месец.

Докладът на Entertainment Tonight идва само седмици след като People съобщи, че Алуин ще пътува със Суифт, когато може и планира да присъства на нейните концерти. На 22 март източник каза за изданието: „Джо ще пътува с нея, когато може. Страхотни са заедно. Джо много я подкрепя в кариерата“.

Суифт и Алуин нарочно запазиха по-голямата част от връзката си в тайна, въпреки че Суифт посвети много песни на романтиката между нея и Алуин – песни, които тя изпълнява на турнето си.

Суифт все още не е говорила за раздялата

Тейлър Суифт и Джо Алуин
Снимка:  Bank/Getty Images

Двойката никога не е обръщала внимание на спекулациите относно състоянието на връзката им, докато са се срещали. Алуин, например, нарочно се показа свенлив, когато го попитаха за слуховете за годеж между двамата миналата година. Той каза: „Ако имах по една лира за всеки път, когато смятам, че ми кажат, че съм се сгодил, тогава щях да имам много монети в лири. Искам да кажа, че истината е, че ако отговорът беше „да“, нямаше да кажа, а ако отговорът беше „не“, също нямаше да кажа.“

Самата Суифт последно разкри връзката им, когато обсъждаше вдъхновението зад нейната песен „Lavender Haze“. Суифт каза за песента „Попаднах на фразата „лавандулова мъгла“, когато гледах филма „Момчетата от Медисън авеню“. Избрах го, защото ми се стори готино. И се оказва, че това е често срещана фраза, използвана през 50-те години, където са описвали влюбването. Ако сте в „лавандуловата мъгла“, това означава, че сте в този всеобхватен любовен блясък. И си помислих, че това е наистина красиво.

„Предполагам, че теоретично, когато си в „лавандуловата мъгла“, ще направиш всичко, за да останеш там“

– допълни тя, като продължи да засяга любовния си живот, рядък ход за Суифт. „И не позволявайте на хората да ви свалят от този облак. Мисля, че много хора трябва да се справят с това сега, не само като „обществени личности“, защото живеем в ерата на социалните медии и ако светът разбере дали си влюбен в някого, това го натоварва. Подобно на моята връзка от шест години, ние трябваше да избягваме странни слухове, таблоидни писания и просто ги игнорираме. Така че тази песен е за акта на пренебрегване на тези неща, за да защитим истинските неща.”


Прочетете още: Кои ще бъдат най-големите турнета през 2023 г.

Най-новото от седмицата в MADAMSKO:

Share With: