HomeИНТЕРЕСНОTP-Link: Интелигентен, сигурен, енергийно ефективен дом със стабилен интернет

TP-Link: Интелигентен, сигурен, енергийно ефективен дом със стабилен интернет

TP-Link: Интелигентен, сигурен, енергийно ефективен дом

TP-Link: Интелигентен, сигурен, енергийно ефективен дом със стабилен интернет

Решенията на TP-Link идват с пролетта във вашия дом: Как да имате интелигентен, сигурен, енергийно ефективен дом със стабилен интернет?

Пролетта е любимото време на годината за повечето от нас да освежим домовете си, да почистим и подредим до най-малките подробности. Всяка година мислим как можем да имаме още по-организиран дом, както естетичен, така и практичен. А енергийната ефективност е тема, която напоследък е особено актуална.

За да се насладите на ефективен, интелигентен, но и по-модерен и свързан дом, TP-Link идва при потребителите с мощни, разнообразни решения, подходящи за всеки тип потребител и всеки бюджет. Благодарение на иновативните технологии и разнообразните продукти в портфолиото на TP-Link можете да се насладите на красиво, безопасно и ефективно жилищно пространство, намалявайки сметките си за ток. Продуктите на TP-Link включват интелигентни контакти, интелигентни крушки, LED ленти, камери за наблюдение, Deco mesh системи или рутери и удължители на обхват с най-новите технологии – всички те могат да ви помогнат да се насладите на достъпна интелигентна екосистема и най-добрата и ефективна интернет връзка .

За да имаме енергийно ефективен дом, едно от първите неща, на които трябва да обърнем внимание, са контактите. TP-Link предлага няколко вида интелигентни контакти, като те включват моделите Tapo P110 и Tapo P115. С тях можете да контролирате свързаните устройства чрез телефона си. По-важното е, че можете да наблюдавате тяхната консумация на енергия и да ги включвате и изключвате автоматично, което допринася за по-ниско потребление на ток.

Интелигентни Wi-Fi крушки

В гамата TP-Link Tapo са енергийно ефективните крушки Tapo L630. Те са многоцветни интелигентни крушки с регулируема температура, гласово управление и програмируеми чрез приложението TP-Link Tapo. Нещо повече, 16-те милиона цветови нюанси, на които са способни, ги правят перфектните крушки за създаване на идеалната атмосфера в зависимост от случая. За да помогне допълнително за създаването на перфектната обстановка във вашия дом, LED лентата Tapo L930-5 допълва интелигентните крушки – до 50 различни цветови зони могат да бъдат зададени за ефектно въздействие. Също така, 3M лепенките на гърба позволява много лесно монтиране. Лентата може да бъде поставена върху различни повърхности, в различни форми и не изисква хъб за свързване към вашата домашна Wi-Fi мрежа.

Защитен дом дори когато сте на почивка

През пролетта, когато времето започва да се подобрява, разходките и излетите през уикенда стават все по-чести. За да сте уверени, че домът ви е в безопасност по всяко време, TP-Link като част от новите си продукти предлага и серия от камери за наблюдение. Моделите Tapo C500, Tapo C225 и Tapo C420S2 имат различни функции и предимства, от които можете да се възползвате, когато не сте вкъщи. Новият Tapo C500, например, е Pan/Tilt камера за външно наблюдение. Тя разполага с 1080p резолюция и до 360 градуса хоризонтално и 130 градуса вертикално въртене. Използвайки изкуствен интелект, тя може да идентифицира дали в кадъра има хора, животни, коли или други обекти. Също така, да ви уведомява в различни ситуации, като например при пристигането на куриер.

За работа на закрито TP-Link препоръчва камерата Tapo C225. Тя също разполага с Pan/Tilt и AI възможности, но идва и с Нощно виждане с инфрачервена връзка. Така ще можете да наблюдавате дома си през нощта. Тя може да открие движение и да задейства аларма, използвайки вградения високоговорител и светлини, за да изплаши нежеланите посетители.


Прочети още: Интелигентен дом – как?

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: