Netflix предавания, които да гледаме по време на Великденската почивка

Netflix филми, които да гледаме през Великденската почивка

Великденската почивка започна, а това е идеалното време да се отпуснем и да се насладим на качествено време със семейството и приятелите.

Един от начините да направим това, е да се настаним удобно на дивана и да гледаме разведряващи филми в Netflix. Независимо дали търсим нещо забавно, романтично или екшън, в Netflix има филми за всеки.

1. Зайчето Питър (2018)

„Зайчето Питър“ („Peter Rabbit“) е филм, базиран на книгите на Биатрикс Потър. Питър и сестрите му Флопси, Мопси и Котън Тейл, заедно с братовчед им Бенджамин, се наслаждават на тормоза над г-н Макгрегър в зеленчуковата му градина, докато той не умира. След това те имат свобода да обикалят къщата и земята му, но забавлението им е прекратено, когато роднина на г-н Макгрегър наследява имота. Следва битка на волята между новия собственик и зайците, но когато той се влюбва в любителка на природата на име Беа, чувствата му към зайците започват да се променят.

2. A Week Away

„A Week Away“ е музикален филм от 2021 г. Историята се върти около проблемен тийнейджър на име Уил, който попада в църковен летен лагер, след като е изпаднал в беда. Там той се влюбва в Ейвъри и филмът проследява връзката им чрез закачливи мелодии. Въпреки че действието на филма не се развива по време на Великден, това е зареждащ филм с ободряваща музика, който си струва да се гледа.

3. Обитатели холмов

„Обитатели холмов“ („Watership Down“) е приключенски филм, чието действие се развива в красивия провинциален пейзаж на Южна Англия. Историята проследява група зайци, водени от двама смели братя, докато бягат от човешко нашествие и неизбежното унищожение на дома им. Те се сблъскват с множество предизвикателства и противници по пътя си, но упорстват в пътуването си към обетованата земя и по-добър живот.

4. Rabbids Invasion: Mission to Mars

„Rabbids Invasion: Mission to Mars“ е филм, базиран на популярната игра. Историята проследява двама учени, които набират екип от палави зайци, за да спасят Марс от зъл технологичен гигант. Филмът е забавен, но също така включва теми от математиката и науката, което го прави страхотно удоволствие за деца, интересуващи се от STEM.

5. Over the Moon

„Over the Moon“ е оригинален филм на Netflix, който проследява историята на Фей Фей, младо момиче, което се заема да докаже съществуването на лунната богиня, след като майка й умира. Филмът включва гласа на Филипа Су и е номиниран за Оскар. Пътуването на Фей Фей я отвежда до Луната, където се натъква на фантастични същества и се впуска в мисия да спаси Лунната богиня. Филмът е затрогващо семейно приключение с теми за скръб, любов и надежда и включва няколко завладяващи музикални номера за забавно пеене.

6. Животът на Брайън

„Животът на Брайън“ („Monty Python’s Life of Brian“) е комедиен филм, който разказва историята на Брайън Коен, млад евреин, роден на същия ден като Исус и погрешно смятан за Месията. Действието на филма се развива в древна Юдея, където животът на Браян се пресича с различни герои от Библията, включително Пилат Понтийски, Тримата мъдреци и група революционери. Филмът сатиризира организираната религия и религиозния фанатизъм, както и политическата корупция и бюрокрацията. Филмът включва типичния хумор на Монти Пайтън, включващ абсурдни ситуации, игра на думи и непочтителни шеги. Въпреки първоначалните противоречия около излизането на филма, оттогава той се превърна в култова класика. Смята за един от най-великите комедийни филми, правени някога.

Без значение какви са вашите филмови предпочитания, Netflix има по нещо за всеки. Така че направете пуканки, облегнете се на дивана и се насладете на качествено време с любимите си хора, докато гледате някои от тези фантастични филми.


Прочетете още: 23-те най-добри филма на 2023 г.

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO: