HomeИНТЕРЕСНОNetflix предавания, които да гледаме по време на Великденската почивка

Netflix предавания, които да гледаме по време на Великденската почивка

Netflix филми, които да гледаме през Великденската почивка

Netflix предавания, които да гледаме по време на Великденската почивка

Великденската почивка започна, а това е идеалното време да се отпуснем и да се насладим на качествено време със семейството и приятелите.

Един от начините да направим това, е да се настаним удобно на дивана и да гледаме разведряващи филми в Netflix. Независимо дали търсим нещо забавно, романтично или екшън, в Netflix има филми за всеки.

1. Зайчето Питър (2018)

„Зайчето Питър“ („Peter Rabbit“) е филм, базиран на книгите на Биатрикс Потър. Питър и сестрите му Флопси, Мопси и Котън Тейл, заедно с братовчед им Бенджамин, се наслаждават на тормоза над г-н Макгрегър в зеленчуковата му градина, докато той не умира. След това те имат свобода да обикалят къщата и земята му, но забавлението им е прекратено, когато роднина на г-н Макгрегър наследява имота. Следва битка на волята между новия собственик и зайците, но когато той се влюбва в любителка на природата на име Беа, чувствата му към зайците започват да се променят.

2. A Week Away

„A Week Away“ е музикален филм от 2021 г. Историята се върти около проблемен тийнейджър на име Уил, който попада в църковен летен лагер, след като е изпаднал в беда. Там той се влюбва в Ейвъри и филмът проследява връзката им чрез закачливи мелодии. Въпреки че действието на филма не се развива по време на Великден, това е зареждащ филм с ободряваща музика, който си струва да се гледа.

3. Обитатели холмов

„Обитатели холмов“ („Watership Down“) е приключенски филм, чието действие се развива в красивия провинциален пейзаж на Южна Англия. Историята проследява група зайци, водени от двама смели братя, докато бягат от човешко нашествие и неизбежното унищожение на дома им. Те се сблъскват с множество предизвикателства и противници по пътя си, но упорстват в пътуването си към обетованата земя и по-добър живот.

4. Rabbids Invasion: Mission to Mars

„Rabbids Invasion: Mission to Mars“ е филм, базиран на популярната игра. Историята проследява двама учени, които набират екип от палави зайци, за да спасят Марс от зъл технологичен гигант. Филмът е забавен, но също така включва теми от математиката и науката, което го прави страхотно удоволствие за деца, интересуващи се от STEM.

5. Over the Moon

„Over the Moon“ е оригинален филм на Netflix, който проследява историята на Фей Фей, младо момиче, което се заема да докаже съществуването на лунната богиня, след като майка й умира. Филмът включва гласа на Филипа Су и е номиниран за Оскар. Пътуването на Фей Фей я отвежда до Луната, където се натъква на фантастични същества и се впуска в мисия да спаси Лунната богиня. Филмът е затрогващо семейно приключение с теми за скръб, любов и надежда и включва няколко завладяващи музикални номера за забавно пеене.

6. Животът на Брайън

„Животът на Брайън“ („Monty Python’s Life of Brian“) е комедиен филм, който разказва историята на Брайън Коен, млад евреин, роден на същия ден като Исус и погрешно смятан за Месията. Действието на филма се развива в древна Юдея, където животът на Браян се пресича с различни герои от Библията, включително Пилат Понтийски, Тримата мъдреци и група революционери. Филмът сатиризира организираната религия и религиозния фанатизъм, както и политическата корупция и бюрокрацията. Филмът включва типичния хумор на Монти Пайтън, включващ абсурдни ситуации, игра на думи и непочтителни шеги. Въпреки първоначалните противоречия около излизането на филма, оттогава той се превърна в култова класика. Смята за един от най-великите комедийни филми, правени някога.

Без значение какви са вашите филмови предпочитания, Netflix има по нещо за всеки. Така че направете пуканки, облегнете се на дивана и се насладете на качествено време с любимите си хора, докато гледате някои от тези фантастични филми.


Прочетете още: 23-те най-добри филма на 2023 г.

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: