HomeИНТЕРЕСНО9 признака на езика на тялото на влюбения мъж

9 признака на езика на тялото на влюбения мъж

Красива двойка, седнала в лятно кафене

9 признака на езика на тялото на влюбения мъж

От известно време излизате с човек, който наистина харесвате, и въпреки че е твърде рано да се каже дали връзката ви върви, сте любопитни да разберете дали той изпитва чувства към вас.

Трудно е да разберем какво мислят мъжете през повечето време, но не е напълно невъзможно да декодираме мислите им. Понякога е достатъчно само да обърнем повече внимание на невербалните им сигнали, които те неволно изпращат. Те могат да разкрият истинските им чувства и да получим ценна информация.

Подбрахме 8 ключови сигнала от езика на тялото, които могат да ни подскажат, че един мъж е тайно влюбен в нас. Вярваме, че ще са ви полезни 🙂

Той се усмихва много

Двойка, стояща близо до парапет, гледайки се един друг
Снимка: Freepik.com

Мъж, който е тайно влюбен може да се усмихва често, когато е около нас. Това е знак, че той се радва на компанията ни и ни намира за привлекателни.

Съвет – Обърнете внимание на вида на усмивката му – истинската усмивка ще включва не само устата, но и очите и останалата част от лицето.

Поддържа зрителен контакт

Усмихнати мъж и жена до лаптоп
Снимка: Freepik.com

Контактът с очите е една от най-мощните форми на невербална комуникация. Влюбеният мъж често поддържа продължителен зрителен контакт.

Съвет – Обърнете внимание дали се взира във вас, когато мисли, че не го гледате, сякаш се опитва да запомни всеки детайл от лицето ви.

Той се навежда към вас

Усмихната двойка прекарва весело време навън
Снимка: Freepik.com

Когато един мъж е привлечен от жена, той често се навежда несъзнателно към нея по време на разговор. Това е подсъзнателен начин, който недвусмислено показва интерес.

Съвет – Ако го забележите да накланя тялото си към вас, това е добър знак, че е влюбен във вас.

Огледало

млада двойка, ядяща закуска
Снимка: Freepik.com

Друг фин знак, че мъжът е тайно влюбен във вас, е ако той отразява огледално вашите жестове и пози. Това е подсъзнателен начин за изграждане на връзка и показва, че той е на същата вълна като нас.

Съвет – Направете си експеримент, за да се уверите, че огледалното поведение на мъжът до вас не е случайност, че той дори без да разбира се стреми да се превърне във ваша половина.

Прави нервни движения

Европеец докосва ръцете на приятелката си. усмихната честна жена разговаря с приятел на балкона.
Снимка: Freepik.com

Когато мъжът е нервен около някого, към когото е привлечен, той може да прояви редица нервни поведения – например потупване с крака.

Съвет – Ако забележите, тези издайнически знаци, замислете се дали той не е тайно влюбен във вас, но просто не знае как да го изрази.

Той те докосва често

Щастлива двойка, която се държи за ръце и общува, докато е на среща в кафене, фокусът е върху мъжа
Снимка: Freepik.com

Докосването е мощен начин за изразяване на обич и привличане. Влюбеният мъж винаги може да намери повод да докосне ръката ни или да постави ръката си на гърба ни.Това е лек начин да покаже своя интерес и привързаност, без да е прекалено очевидно.

Съвет – Обърнете специално внимание на тези уж неволни жестове. Дали всеки път са необходими?

Коригира външния си вид

Близък план на младоженеца, който се подготвя за сватбената церемония
Снимка: Freepik.com

Когато мъж се опитва да впечатли някого, към когото е привлечен, той винаги обръща повече внимание на външния си вид. Нова прическа, нови дрехи или коригиране на стойката.

Съвет – Замислете се, дали освежаването на стила не е просто начин, за да привлече вниманието ви и да направи добро впечатление.

Той действа защитно

Стилна влюбена двойка, седнала на улицата на романтично пътуване
Снимка: Freepik.com

Ако мъж е тайно влюбен в нас, той ще ни защитава по фин начин. Например – може да върви от страната на уличното платно, която е най-близо до трафика, или да ни предложи якето си, ако времето стане студено. Тези жестове може да изглеждат дребни, но показват, че той е загрижен за нашата безопасност и благополучие.

Съвет – Чисто по женски може да провокирате ситуация, която да предразположи за такива защититни жестове. Например – защо не потреперите леко с вечерния бриз?

И накрая, тайно влюбеният мъж ще полага усилия да бъде около нас, колкото е възможно повече. Ще започне да се появява на едни и същи събития или да намира поводи да започне разговор.

Ако искате да привлечете вниманието му, дайде явни сигнали, че той ви интересува. Поканете го на събитие или да му задайте въпрос за неговите интереси. Може би това ще е първата стъпка към една романтична нова любов?


Прочетете още: Netflix предавания, които да гледаме по време на Великденската почивка

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: