HomeМОДАДокоснете се до най-добрите тенденции в чантите за лято 2023 г.

Докоснете се до най-добрите тенденции в чантите за лято 2023 г.

Докоснете се до най-добрите тенденции в чантите за лято 2023 г.

Докоснете се до най-добрите тенденции в чантите за лято 2023 г.

Ако искате да обновите летния си гардероб, модерната чанта е чудесен аксесоар с който да започнете.

Най-големите тенденции в чантите за лято 2023 г. предлагат опции за всеки, от практични големи кожени чанти до крещящи вечерни с пайети. Директорът по аксесоари и красота на Bloomingdale Мариса Галанте Франк потвърждава, че тези чанти са задължителни за сезона. Независимо дали имате нужда от второ мнение или просто сте любопитни, продължете да четете, за да видите всички най-добри опции.

Големи чанти

Големи чанти
Снимка: Valentina Frugiuele

Според Мариса Галанте Франк големите чанти са топ тенденция за чанти за лято 2023. Тези меки, практични чанти са функционален избор за нашия натоварен начин на живот и са идеални за пренасяне на лаптопи, козметика и други нещица. Инвестирането в кожена чантичка винаги е страхотна идея, но големи чанти, направени от материали като платно, неопрен или рафия, също са отличен избор, споделя Elle.

Плетени на една кука или от рафия

Плетени на една кука или от рафия
Снимка: Christian Vierig

Чантите, плетени на една кука или с рафия са отличен вариант за летните месеци, когато не сте заети да тичате из града или да ходите до офиса. Франк обяснява, че опциите за леки чанти са идеални за това време на годината. Този сезон ще има изобилие от живи и игриви цветове, както и вечни неутрални цветове, от които да избирате.

Украси

чанта с украси
Снимка: Christian Vierig

Може да бъде вълнуващо да смените нещата с ефектна чанта. Този аксесоар може да издигне всеки тоалет, дори обикновена комбинация от тениска и дънки и е отличен начин да прегърнете една от най-горещите модни тенденции на лятото. Според модния експерт Франк, блестящата чанта е идеална за излизане с приятели или посещение на летни сватби. Изборът на лъскава чанта може не само да добави малко забавление към ежедневния ви гардероб, но и да ви накара да се откроите на специални събития.

Чанти с къси дръжки

Чанти с къси дръжки
Снимка: Edward Berthelot

Алтернативен вариант е чантата с горна дръжка. Според Франк, тъй като приспособеното и шикозно облекло придобива все по-голямо значение, чантите с горна дръжка са се превърнали в модерен аксесоар. Тези чанти са женствени, вечни и правят страхотни инвестиционни парчета, които могат лесно да преминат от лятото към есента. Със своя елегантен и многофункционален вид чантите с горна дръжка могат да добавят нотка изтънченост към всяко облекло. Ето защо, ако искате да разнообразите колекцията си от чанти, чантата с горна дръжка може да бъде отлично допълнение, което предлага както стил, така и функционалност.


Прочетете още: Пролетните модни тенденции 2023 вече дефилират навън

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: