HomeИНТЕРЕСНОАриана Гранде казва, че „здравите хора могат да изглеждат различно“

Ариана Гранде казва, че „здравите хора могат да изглеждат различно“

Ариана Гранде с лично обръщение към последователите си

Ариана Гранде казва, че „здравите хора могат да изглеждат различно“

Поп звездата Ариана Гранде сподели в TikTok лично обръщение към тези, които отправят негативни коментари относно теглото ѝ

Тя хвърли светлина върху психичното си здраве, обръщайки се към скорошни коментари за тялото си. Това е тема, която тя рядко е засягала и обикновено е отбягвала.

„Не го правя често. Не го харесвам. Не съм добра в това. Но просто исках да обърна внимание на притесненията ви относно тялото ми и да поговорим малко за това какво означава да си човек с тяло“, започна тя.

„Има много различни начини да изглеждате здрави и красиви. И лично за мен тялото, с което сравнявате сегашното ми тяло, беше най-нездравословната версия на тялото ми“, продължи тя. „Бях на много антидепресанти, пиех ги и се хранех лошо и бях в най-лошия момент от живота си, когато изглеждах по начина, по който смятате, че съм била здрава, но това всъщност не беше моето здраве“.

Ариана Гранде през 2018 г.
Ариана Гранде през 2018 г.
Снимка: Mike Coppola/Getty Images For Billboard
Ариана Гранде през 2023 г.
Ариана Гранде през 2023 г.
Снимка: Shutterstock

Говорейки по-нататък, певицата, носителка на Грами, добави, че макар да не обича да занимава хората със собствените си здравословни проблеми, „може да се получи нещо добро“ от това и да помогне поне на един човек, който се намира в нейната ситуация.

„Здравето може да изглежда различно“, продължи Гранде.

Гранде отправи и мили думи към феновете си, като сподели, че те са красиви, независимо от това в какъв етап от живота си се намират.


Прочетете още: „Аз не съм модел“, споделя Селена Гомес

Най-новото от седмицата в MADAMSKO:

Share With: