HomeИНТЕРЕСНОЖизел Бюндхен: размисли след развода с Том Брейди

Жизел Бюндхен: размисли след развода с Том Брейди

Жизел Бюндхен: размисли след развода с Том Брейди

Жизел Бюндхен: размисли след развода с Том Брейди

Супермоделът Жизел Бюндхен отдели известно време, за да помисли върху живота и да се поучи както от добрите, така и от лошите си преживявания.

Бразилската красавица се раздели със съпруга си Том Брейди през октомври 2022 г. Тя сподели видео в Instagram, а в описанието написа, че всяко преживяване в живота, било то смях, падение или изпитание, има за цел да ни научи на нещо и да ни помогне да израснем. Тя насърчи всички да се наслаждават на добрите моменти и да се учат от лошите, тъй като нищо в живота не е постоянно.

През март моделът разкри развода си с бившия играч на NFL в откровено интервю за Vanity Fair. Тя разкри, че е било трудно, тъй като си е представяла, че животът й ще бъде различен. Също така обясни, че е дала всичко от себе си, за да постигне мечтата си, но понякога нещата просто не се получават така, както искаме. В предишно интервю за списание Elle Бюндхен изрази желанието си Брейди да присъства повече като баща. Въпреки това, изглежда че връзката им се е разпаднала още преди той да реши да продължи да играе футбол през 2022 г.

Жизел Бюндхен иТом Брейди
Снимка: Matt Winkelmeyer/MG18/Getty Images

Бюндхен вярва, че понякога хората растат заедно, а понякога се разделят и това е добре. Тя обясни, че за да живееш автентичен живот, трябва да си с някой, който може да те срещне по средата. Всичко опира до намирането на баланс и понякога това означава да направите труден избор. Брейди и Бюндхен имат две деца, 13-годишния Бенджамин и 10-годишната Вивиан. Отделно, Брейди има 15-годишен син – Джак, от бившата си приятелка Бриджит Мойнахан.

семейна сснимка но Жизел Бюндхен, Том Брейди и децата им
Снимка: Gisele Bundchen Instagram

Прочетете още: Тейлър Суифт и Джо Алуин се разделиха след 6 години връзка

Най-новото от седмицата в MADAMSKO:


Share With: