HomeИНТЕРЕСНОСнимките на сезон 3 на „Euphoria“ ще започнат този юни

Снимките на сезон 3 на „Euphoria“ ще започнат този юни

Снимките на сезон 3 на „Euphoria“ ще започнат този юни

Снимките на сезон 3 на „Euphoria“ ще започнат този юни

Съобщава се, че сезон 3 на „Euphoria“ ще има петгодишен скок във времето в бъдещето.

„Euphoria“, широкопризнатият драматичен сериал на HBO, привлече вниманието на публиката по целия свят със своето сурово представяне на тийнейджърския живот. Вторият сезон на шоуто, който беше излъчен в началото на 2022 г., остави феновете с нетърпение в очакване на следващата част. Ето всичко, което знаем за „Euphoria“ сезон 3, включително дата на излизане, новини за актьорския състав и възможни подробности за сюжета.

Потвърдени членове на актьорския състав за сезон 3 на „Euphoria“

Потвърдено е, че Зендая ще се завърне като главния герой Рю, а Хънтър Шафър като Джулс. Сидни Суини ще играе Каси, Мод Апатоу като Лекси, Алекса Деми като Мади и Джейкъб Елорди като Нейт. Въпреки че все още не знаем съдбата на героя на Ангъс Клауд – Феско, знаем, че героят на Барби Ферейра – Кат няма да се завърне за сезон 3.

актьорски състав на сериала еуфория
Снимка: John Salangsang/Shutterstock

Очакваният петгодишен скок във времето

В интервю за Vogue дизайнерът на костюмите на шоуто намекна за петгодишен скок във времето за следващия сезон. Това означава, че героите вече няма да бъдат в гимназията и зрителите ще видят как са се развили през петте години след края на сезон 2. Въпреки че това не е официално потвърдено, това е изкусителна възможност, която кара феновете да спекулират за това какво може да се случи след това.

актьорски състав на сериала еуфория 2
Източник: Cosmopolitan

Какво ще се случи в сезон 3?

Отвъд скока във времето, ние не знаем много за сюжета на сезон 3. Вторият сезон остави феновете с много въпроси, като например дали Рю ще се спаси от своите зависимости и какво ще се случи между нея и Джулс. Феновете също искат да знаят дали Феско е оцелял в нощта на полицейската атака. Мод Апатоу намекна за по-романтични сцени между нейния герой Лекси и Феско, докато Клои Чери, която играе Фей, намекна за борбата на нейния герой със зависимостта.

 Феско и Лекси
Снимка: HBO

Дата на производство и издаване

Снимките на третия сезон на „Euphoria“ се очаква да започнат през юни 2023 г., според съобщенията. Това е леко забавяне поради други поети ангажименти на актьорския състав, но е добра новина за феновете, които чакаха следващата част. Към момента няма официална дата за излизане на сезон 3. Въпреки това, можем да очакваме да бъде излъчен някъде през 2024 г.

актьорски състав на сериала еуфория 3
Снимка: Micaiah Carter

Прочетете още: Зендая накара Пол Мескал да се притесни на церемонията на наградите SAG 2023

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: