HomeКРАСОТА„Прозиращите бретони“ са следващата голяма тенденция

„Прозиращите бретони“ са следващата голяма тенденция

„Прозиращите бретони“ са следващата голяма тенденция

„Прозиращите бретони“ са следващата голяма тенденция

Пролетта е все още в разгара си, а с нея идва и възможността да изпробваме нова прическа. Най-актуалната тенденция за този сезон са прозиращите бретони.

Той е свеж поглед върху класическите ресни и бързо набира популярност както сред фризьори, така и сред знаменитости. Но какво точно представляват прозиращите бретони и отиват ли на всички?

Какво представляват прозиращите бретони?

Прозиращият бретон е модерен привкус на класическите пълни ресни. Той включва изтъняване на косата, за да се създадат празнини, които позволяват повече движение и по-лек, по-деликатен вид. Мъхкавите, пухкави парчета рамкират лицето и придават по-мек, по-естествен ефект. Този тип ресни е идеален за тези, които искат да актуализират външния си вид, без да правят драстични промени.

На всеки ли отива прозиращ бретон?

Докато прозиращите бретони са универсални и могат да бъдат адаптирани, за да отговарят на различни форми на лицето, те може да не подхождат на всеки. Ако имаме кръгло лице, най-добре е да избягваме тежки бретони, тъй като те могат да направят лицето ни да изглежда по-широко. Късите, прозиращи бретони, от друга страна, могат да ни помогнат да издължим лицето си и да създадем по-балансиран вид.

Ако имаме сърцевидно лице, прозиращият бретон може да ни помогне да балансираме челото си и да придадем на лицето си по-мек и по-женствен вид. Тези с квадратна форма на лицето също могат да се възползват от прозрачен бретон, тъй като те могат да омекотят линията на челюстта и да придадат малко текстура и движение на косата.

Въпреки това, ако имаме дълго или овално лице, може да искаме да избягваме прозиращи бретони, тъй като те могат да направят лицето ни да изглежда още по-дълго. В този случай е най-добре да изберете по-тежки ресни, които ще помогнат за скъсяване на лицето.

Прозрачният бретон е следващата голяма тенденция за този сезон. Той е модерен поглед върху класическите пълни ресни, с по-лек, по-деликатен вид, който е идеален за обновяване на нашата прическа. Въпреки че може да не подхожда на всеки, той е универсален и може да бъде адаптиран, за да отговаря на различни форми на лицето. Така че защо да не го пробваме и да видим дали е правилният външен вид за нас?


Прочетете още: TikTok теория: Какво разкрива прическата за личността ви?

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: