HomeИНТЕРЕСНОПиеса „64“: проблемното забременяване в центъра на вниманието!

Пиеса „64“: проблемното забременяване в центъра на вниманието!

Пиеса „64“: проблемното забременяване в центъра на вниманието!

Дългоочакваната постановка „64“ ще се представи за първи път на 15 май от 19:00 ч. в театър „Българската армия“

Пиесата „64“ илюстрира колко трудно е да разберем дали и кога сме готови, желаещи и способни да станем родители. Какво се случва, когато имаме нужда от помощ не само от медицински специалисти, но и от нашето семейство и приятели, без чиято подкрепа процесът може да бъде непоносим?! И все пак, дори когато нашият вътрешен кръг прави най-доброто, на което е способен, преживяването винаги е самотно, дори в любящо партньорство, дори с най-добрите намерения на тези, които ни заобикалят.

Полуавтобиографиченият текст на Тена Щивичич, представя борбата на двама души да станат родители

Тъй като природата изглежда не сътрудничи, двойката се обръща към предизвикателния и болезнен процес на ин витро оплождането. Ева е изправена пред това да подложи тялото си на ад от безкрайни хормонални инжекции, а ума й – е подложен на атаките между крехките надежди и отчаянието. Въпреки тежката за много двойки тема, авторката я пресъздава като комедията, добре балансирана с драма. Пиесата се занимава с все още съществуваща стигма върху бездетните двойки и избутва темата за репродуктивните проблеми на преден план.

Гергана Данданова и Дарин Ангелов

Брилянтният актьорски състав: Гергана Данданова, Дарин Ангелов, Стефка Янорова, Анастасия Ингилизова, Веселин Ранков, Тигран Торосянт и Вежен Велчовски ще Ви потопят изцяло в темата. Режисьорският перфекционизъм на Владимир Люцканов ще ангажира зрителите с темата, чрез ювелирно изпипаните детайли.


Прочетете още: „Антистатик“ светът на неочакваните изменения

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: