HomeИНТЕРЕСНОНай-новата модна тенденция: Rich-Mom Energy

Най-новата модна тенденция: Rich-Mom Energy

Най-новата модна тенденция: Rich-Mom Energy

Най-новата модна тенденция: Rich-Mom Energy

В един свят на сдържан лукс и минимализъм, нова модна тенденция завладява света: „Rich-Mom Energy“.

Преведено на български „енергията на богатите майки“, тенденцията съчетава класически елементи от гардероба с ефектен, забележимо луксозен аксесоар, който прави впечатление.

Тенденцията е свързана изцяло с функционална мода, предназначена за заети майки в движение. Това включва класически деним, съчетан с фини бижута, луксозни часовници и функционални, но стилни чанти, споделя Vogue.

Жизел Бюндхен

Както можете да видите, неутралните цветове са в основата на външния вид. Бюндхен комбинира по безпроблемен начин едноцветно облекло, но и инвестира в стилна чанта, която да завърши визията ѝ.

Жизел Бюндхен
Снимка: Getty Images

Кейти Холмс

Класическите дънки се превръщат в произведение на изкуството когато биват съчетани с изключително готин блейзър. Вземете пример от Кейти Холмс и не забравяйте да завършете тоалета си с обувки в матов цвят и дамска чанта, която не е твърде голяма, нито твърде малка.

Кейти Холмс
Снимка: Getty Images

Анджелина Джоли

Никога не подценявайте силата на изцяло черния външен вид. Както Джоли често демонстрира, красотата е в детайлите – като луксозни чанти и класически слънчеви очила.

Анджелина Джоли
Снимка: Getty Images

Гуинет Полтроу

Пуловерите оживяват с ефектни златни бижута. Последвайте примера на Полтроу и се доверете на масивни колиета тип верига и огромна велурена чантичка.

Гуинет Полтроу
Снимка: Getty Images

Rich-Mom Energy е нещо повече от модна тенденция. Тя олицетворява промяна в ценностите, подчертавайки важността на функционалните, но стилни елементи от визията, които остават за цял живот. Това е тенденция, която е тук, за да остане, вдъхновявайки майките да инвестират във висококачествена мода, която отразява техния натоварен начин на живот.


Прочетете още: Пролетните модни тенденции 2023 вече дефилират навън

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: