HomeИНТЕРЕСНОТоп 10 знаменитости, които са решили да живеят в тихи места

Топ 10 знаменитости, които са решили да живеят в тихи места

Топ 10 на известните знаменитости, които са решили да живеят в тихи места

Топ 10 знаменитости, които са решили да живеят в тихи места

След като известните знаменитости достигнат определено ниво на слава, медиите стават ненаситни и всеки аспект от личния им живот става публично достояние.

В резултат на непрекъснатия медиен тормоз и абсолютната невъзможност за нормален живот, много знаменитости избират по-спокоен начин на живот, далеч от камерите и светкавиците.

Известните знаменитости търсят уединение, което могат да намерят в тихите градове, и се наслаждават на факта, че могат да се разхождат по улиците, без да привличат тълпи от фенове и папараци, снимащи всяко тяхно движение.

10. Харисън Форд – Джаксън Хоул, Уайоминг

Харисън Форд

Предвид тежката работа, изтощителните часове, прекарани на снимачната площадка, и многобройните принудителни изяви на червения килим, не можем да виним Харисън Форд, че е избрал спокоен, тих град, където може да си прекара на чист въздух. Всичко това той намери в Джаксън Хоул, Уайоминг.

Домът му е на пешеходно разстояние от националния парк Гранд Тетон, където можете да се насладите на някои от най-спиращите дъха природни пейзажи в страната. Къщата му е заобиколена от планини и той води премерен живот. Далеч от шумния, забързан град и постоянния тормоз на фенове и медии, Харисън може да се наслаждава на плодовете на труда си сред природата. До него живеят едва 9500 души.

9. Джесика Бийл – Big Sky, Монтана

Джесика Бийл

Биг Скай, Монтана е малка селска общност в Скалистите планини. Градът е известен със своите колоездачни и ски пътеки, както и с дивата си природа и естествени условия. Освен това тук живее и Джесика Бийл, която е предпочела живота сред горещите извори пред суматохата на Холивуд.

Няма нищо по-успокояващо от природния пейзаж точно пред вратата ви и изглежда, че този начин на живот позволява на актрисата да зареди. Джесика и Джъстин се преместват в планината малко след раждането на сина си Сайлъс (Silas) и са пример за холивудска двойка, която иска децата им да растат в по-спокойна и ведра среда.

8. Джулия Робъртс – Таос, Ню Мексико

Джулия Робъртс

Лицето на Джулия Робъртс е едно от най-разпознаваемите в цял Холивуд. Тази „красавица“ беше преследвана от почти всеки папарак с фотоапарат, а всеки фен следеше внимателно кариерата й. Не е изненадващо, че след кратък престой в Холивуд Хилс, тя реши да пусне корени в по-малко претенциозно и по-живописно място.

Основната й резиденция е в Ню Мексико и там живее през повечето време. Градът е малък, невероятен и спокоен – всичко това няма да намерите в Холивуд. Животът тук й дава възможност да се разхожда из малките магазинчета и да се наслаждава на живописните планински пътеки, без тълпите зяпачи да се движат зад нея.

7. Том Ханкс – Кечъм, Айдахо

Том Ханкс

Тайната на начина на живот на Том Ханк е проста. Не е нужно да сте видими. На големия екран той води открит живот, но ежедневието му е по-скромно и се характеризира с планински пейзажи. Решавайки да се установи в тихото предградие на Кечъм, Айдахо, Том може да се разхожда из местните магазини без особено внимание от страна на минувачите или намеса в личното му пространство. С едва 2763 жители, живеещи в града, Том дори не трябва да се притеснява от папараците.

6. Мерил Стрийп – Солсбъри, Кънектикът

Мерил Стрийп

Мерил Стрийп е родена и израснала в малък град и предпочита да живее в малък град. Селските й корени винаги са доминирали в нея и актрисата никога не е била почитателка на холивудския начин на живот. Нейната селска, извънградска къща едва се вижда от главния път и ако не знаете какво търсите, никога няма да го намерите.

Сигурни сме, че това е била идеята! Районът е толкова селски, че много малко жители имат достъп до Wi-Fi или кабелна телевизия, така че със сигурност нямат голям интерес към филмите или актрисите, които ги играят. Мерил има способността да остане незабележима, без да полага никакви усилия за това.

5. Никол Кидман – Leipers Fork, Тенеси

Никол Кидман

Мнозина ще бъдат шокирани да научат, че една от водещите дами на Холивуд, с нетно състояние от над 120 милиона долара, Никол Кидман живее в провинцията – да, правилно прочетохте. Leiper’s Fork, Тенеси има население от само 650 души и Никол Кидман и Кийт Ърбан смятат, че семейството им трябва да живее в това малко градче.

Те живеят на 145 686 кв. метра, а самият регион се счита за исторически. Тук има толкова малко хора, че съседите често не се виждат няколко дни подред. Осъзнавайки какво означава постоянното присъствие на камери и голямото внимание на публиката, двойката е решила да отглежда децата си на по-спокойно място.

4. Даниел Дей Луис – Роксбъри, Кънектикът

 Даниел Дей Луис

Говорейки за живота в малко градче… в Роксбъри, Кънектикът, има само 2300 жители и един от тях е Даниел Дей-Луис! Ако иска да се слее с тълпата, това е невъзможно, но определено не се откроява. Красотата на този град е, че тук всички са равни.

Докато местните са добре запознати кой е той и какви успехи е постигнал на големия екран, никой не му обръща особено внимание. В града има само един ресторант и, колкото и да е странно, всички знаменитости, които живеят наблизо, винаги вечерят там. Представете си ресторант, пълен със знаменитости и нито една камера, която да ги снима!

3. Робърт Дауни младши, Ийст Хамптън, Ню Йорк

 Робърт Дауни младши

Докато Хамптън е популярна лятна дестинация за знаменитости, Източен Хамптън е много по-тих и е мястото, където актьорът се е заселил. Робърт Дауни младши толкова много обича Ийст Хамптън, че си построява уникален дом – вятърна мелница.

Актьорът е известен с това, че е оригинален и забавен, а тази резиденция наистина говори за личните му предпочитания и е отражение на истинския му характер. Очарователната малка къща е много различна от големите имения, към които гравитират повечето знаменитости. Това е скромно жилище с невероятни детайли, с изглед към единствената църква в града.

2. Сандра Бълок – Ню Орлиънс

 Сандра Бълок

Сандра Бълок не е единствената знаменитост, избрала да живее в Ню Орлиънс, но със сигурност може да се нарече местна трендсетърка. Известно е, че много знаменитости живеят в Garden District. Тук има по-малко звезди, отколкото можете да намерите другаде, така че привлекателността да живеете тук е очевидна.

Освен това тук живеят знаменитости като Джон Гудман, както и Бионсе и Джей Зи. Очевидно спокойният и тих живот става все по-привлекателен за холивудските звезди от първа величина. Сега, когато отглежда децата си, Сандра е много по-наясно с влиянието, което околната среда оказва върху тях. Ню Орлиънс е идеалният избор за отглеждане на Лайла и Луис в спокойна среда.

1. Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс – Бедфорд, Ню Йорк

 Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс са решили да загърбят яркия и оживен Холивуд от миналото и да изберат по-спокоен начин на живот в близост до Бедфорд (Bedford). В малкото предградие Уестчестър, където живеят, има и други знаменитости, които също предпочитат да са далеч от шума и суетата.

Една от техните съседките в този удивителен град с по-малко от 17 000 души е Марта Стюарт. Малко се знае за къщата, в която живеят, тъй като те много внимават да скрият истинското й местоположение.


Прочетете още: Модели, които стават известни актриси

Най-новото от седмицата в MADAMSKO:

Share With: