HomeИНТЕРЕСНОКакъв ще бъде май месец за Вас

Какъв ще бъде май месец за Вас

Какъв ще бъде май месец за Вас | Madamsko.com

Какъв ще бъде май месец за Вас

Числото на май 2023 година е 5 – това е съзидателното число на творчеството, изкуството, себеизразяването.

В такъв период лесно се създават контакти и приятелства, а живот се показва от най-радостната си страна. За да изчислим какво е за всеки от нас числото на май, трябва да съберем числото на личната си година с числото на месец май – 5.

Как се изчислява?

Сборът от числото от деня ни на раждане + месеца ни на раждане дава нашето „придобитие“. Точно тази величина е важна, когато изчисляваме личната си година. Просто я събираме с числото на текущата универсална година.

Човек, роден на 7 август: събираме 7 + 8 (за август) = 15 = 1 + 5 = 6

Човекът от нашия пример е с придобитие 6.

Следващото просто действие е да съберем 6 с числото на универсалната година 7 (получено от редуцирането до едноцифрено чилсо на 2023):

6 + 7 = 13 = 1 + 3 = 4 – т.е човекът от примера  е с лична година 4.

От тук нататък е много лесно да разберем всеки месец под знака на какво число е за нас.

Просто събираме числото на месеца с числото на личната му година.

За човека от нашия пример май (5) ще бъде равен на 5 + 4  = 9

По принцип в нумерологията винаги извършваме простото аритметично действие събиране, редуцирайки до едноцифрено число

Само сборове 11 и 22 не се редуцират. Това са така наречените божествени числа. 11 е числото на Христос, което е носител на просветление и нови идеи. 22 е Световният господар, който може да реализира тези идеи. Божествените числа са с по-висока вибрация и понякога трудно се овладяват поради силната енергия. В такъв случай обикновено човек ги свежда до характеристиките редуцираните 2 и 4. 

жена прави изчисления
Снимка: Freepik.com

Ако вашето придобитие (редуцираният сбор на числото на раждане и месеца на раждане) е:

Едно

Годината за вас ще бъде изклочително силна, реализираща мечтите ви, даваща ви пълно удовлетворение в личен и социален план. Това е година, в която берете плодовете от сътвореното през предните седем години. Май за вас ще бъде месец за поемане на много ангажименти, на работа до болест и невъзможност да се избегне строгия ред на нещата. Нещата се случват с полагане на нужния труд, но пък задължително носят успех.

Две

Годината за вас ще бъде приключваща, година за рекапитулация. Анализирайте свършеното, за да можете в следващата си лична година да не повтаряте грешките от тази. Не е добра за сключване на брак. Май за вас ще е месец на лекота, късмет и стегнати куфари. Нови предложения и възможности. Прекрасни контакти ви предстоят, с възможност да ги развиете в приятелства.

Три

Годината за вас ще бъде под знака на силата, на новото начало и възможността сами да ръководите живота си. Ще има условия за реализация си в неочаквани сфери. Май ще бъде за вас време  за любов. Всичко е концентрирано в семейството – както удоволствия, така и ангажименти. Акцентът е върху красивото, любовните взаимоотношения, хармонията, но и отговорностите към членове от семейството.В любовта също се ще имате шанс да срещнете нов човек или ако сте в трайна връзка, ще се появят нови позитивни аспекти във взаимоотношенията ви с постоянния ви партньор. 

Четири

Ако придобитието ви е 4, личната ви година ще отвори интереса ви към благотворителността и окулното. Ще развие вашата емотивност и чувствителност към чуждите проблеми. Ще ви бъдат интересни силите, мотивиращи хората за една или друга постъпка. Това е година на просветление и себеоткриване, на градене на големи планове. Пазете се от свръх чувствителност и  дестабилизация в желанието да избягвате конфликти. Май ще е месец, в който сте си самодостатъчни, интересът ви към самопознанието и окултното се изостря. Не е време за нови връзки, а дори и вече да сте обвързани, пак ще усещате, че трябва да се концентрирате в собственото си духовно израстване. Работете за кауза и парите сами ще ви намерят.

Поръчай си нумерологична прогноза от Иглика Пеева

Пет

Ако придобитието ви е 5, личната ви година ще ви дари с творчески импулс. Ще ви донесе успехи и лекота, приятелства и позитивна енергия. Май е месец на пълна реализация на това, за което сте работили упорито – финансите, връзки, социалните и лични контакти ви носят удовлетворение. Пълен напред – това е силният ви месец.

Шест

Ако вашето придобитие е 6, влизате в нелека лична година. Понякога ще ви се струва, че сте машина, обречена на работа. Неприятно е, но трябва да се подчините на правилата и да минете по четирите страни на правоъгълника, иначе нещата просто не се случват. Май ви поднася възможност да имате успешни публични изяви. Не започвайте нови връзки нито в личен, нито в професионален план, освен ако не са свързани с чужбина. Завършвайте!

Седем

Ако придобитието ви е 7, влизате в една изключително приятна нова година. Чувството за свобода ще изпълва платната на кораба ви с усещането, че можете да сбъднете мечтите си. Ще имате нови запознанства, щастливи възможности за промяна и пред вас ще се отворят нови пътища. Нека куфарите ви са готови. Май е успешен месец. Започвайте смело нови неща – успешно изграждайте нови социални контакти. В любовта също сте благословени с възможност за ново начало, носещо стабилност в бъдеще.

Осем

Ако придобитие ви е 8, влизате в лична година под знака на любовта, дома и семейството. Възможно е освен уют и обич да ви донесе повече отговорности, свързани с грижи за деца или възрастни членове на семейството. Годината е вътрешна и ви дава възможността да се концентрирате в близкия си кръг, без да изключва успехи. Трябва да се опитате да хармонизирате взаимоотношенията си с околните. Май е месец за духовно израстване, благотворителност, съпричастност към хората и света, с възможност за успешни изяви и прожекторна светлина, насочена към вас. Бъдете щедри и Вселената ще ви възнагради.

Девет

Ако придобитието ви е 9, влизате в лична година на анализиране и израстване в духовен план. Интересуват ви процесите, движещи света и хората. Не е година за трупане на пари. Финансите идват, ако работите с идеята да направите нещо и за околните. Изострят се вашата емотивност и желанието ви да подкрепяте нуждаещите се. Погрижете се за собственото си самоусъвършенстване. Месец май ви носи творчески изяви, акцент върху красивото и изкуството, възможност за много приятелства.

Ако искате личен хороскоп, може да се свържете с Иглика Пеева на мейл: iglikapeeva@abv.bg.


Иглика Пеева
Иглика Пеева е журналист, поет, драматург, автор на множество книги и пиеси, с награди за журналистика, поезия, драматургия и преводи на различни европейски езици. В търсене на мотивите, движещи хората, трупа знания в областта на езотеричното. 
Всеки месец тя представя нумерологичната прогноза.

Прочетете още: Какъв ще бъде март за вас според нумерологията

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: