HomeПОДКАСТЗащо Кристияна Йорданова е „Жена на квадрат“?

Защо Кристияна Йорданова е „Жена на квадрат“?

Защо Кристияна Йорданова е „Жена на квадрат“?

Защо Кристияна Йорданова е „Жена на квадрат“?

В еп. 34 от поредицата „MADAMSKO представя“ ви срещаме с Кристияна Йорданова, носителка на титлата „Мис Свят България 2022“ и основателка на фондацията „Woman Squared“.

Кристияна Йорданова е млада жена, която успява да постигне впечатляващи постижения в света на красотата и обществените дейности. Носителка на титлата „Мис Свят България 2022“, Кристияна е изключителна представителка на България в най-големия и най-стария конкурс за красота в света – „Мис Свят“.

Кристияна Йорданова мис свят 2022

Кристияна се мести в Канада с родителите си, когато е само на 10 години. Там завършва психология и неврология в University of British Columbia. Тя не само изгражда успешна академична кариера, но и се посвещава на благотворителна дейност. Като основателка на фондацията „Woman Squared“, Кристияна подкрепя жени и младежи, преживели психическо и физическо насилие. Тя е автор на книгата „Forbidden Words“ и води лекции, вдъхновяващи хората да споделят своите истории и да изграждат силна самоидентичност.

Какво ще чуете в нашия епизод?

В този епизод на нашия подкаст, разглеждаме нейната вълнуваща житейска и професионална история. Кристияна ни разказва за своето детство и момента, в който решава, че пътят към короната на „Мис Свят“ е нейният път. Откриваме първите й стъпки в подготовката за участие в конкурса. Тя споделя какви качества и умения са необходими, за да се спечели такава престижна награда. Тя споделя какво я отличава от другите кандидатки и какъв е ключът към победата.

Участието в конкурсите за красота носи със себе си уникални усещания и предизвикателства. Кристияна ни разкрива чувството да представяш страната си на международна сцена и как тези опити променят живота на участниците.

Фондация „Woman Squared“

Разговаряме и за фондацията „Woman Squared“ и нейната мисия. Кристияна ни разказва за вдъхновението зад създаването й и предизвикателствата, с които се сблъсква в борбата срещу психическото и физическото насилие. Тя споделя историята си за участието си в организацията „Сподели и вдъхнови“ и защо избира да стане вдъхновител за другите. В своята лекцията, Кристияна фокусира вниманието върху силата да бъдеш различен и да следваш своите ценности и принципи. Тя ни разкрива основната причина да избере тази тема и какви житейски случки най-силно влияят върху нея по време на подготовката за лекцията. Ще научим и как всеки, който има желание може да стане лектор в „Сподели и вдъхнови“ и какви стъпки трябва да предприеме.

В епизода Кристияна споделя кой е човека, който я вдъхновява най-много и как медитацията й помага да остане вярна на себе си.

Чуйте този вълнуващ епизод на подкаста, където се докосваме до историята и мисията на една изключителна жена:


Прочетете още: TimeHeroes – Как доброволчеството ще промени живота ти?

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: