HomeИНТЕРЕСНОДуа Липа и Ромен Гаврас дебютираха като двойка на филмовия фестивал в Кан

Дуа Липа и Ромен Гаврас дебютираха като двойка на филмовия фестивал в Кан

Дуа Липа и Ромен Гаврас дебютираха като двойка на филмовия фестивал в Кан

Филмовият фестивал в Кан стана свидетел на завладяващ момент, когато поп сензацията Дуа Липа и френският режисьор Ромен Гаврас направиха своя дебют на червения килим като двойка.

Двойката, за която преди това се носеше слух, потвърди връзката си с прегръдка на червения килим на престижния фестивал. 27-годишната Дуа Липа открадна светлината на прожекторите с безупречния си стил. Тя беше облечена в зашеметяваща черна рокля с едно рамо и съблазнителен силует, който подчертаваше гърба ѝ. Като допълнение към тоалета си тя заложи на сандали с каишки на висок ток и елегантни висящи обеци. 41-годишният Гаврас я придружи в класически черен костюм и вратовръзка, излъчващи изисканост и чар.

Дуа Липа и Ромен Гаврас
Снимка: GETTY IMAGES

Кой е Ромен Гаврас?

Ромен Гаврас, роден в Париж, е син на гръцко-френския филмов режисьор Коста Гаврас, доказателство за влиянието на киното в тяхното семейство. Неговите забележителни произведения включват сериала на Netflix „Athena“ и музикални видеоклипове като „Bad Girls“ на M.I.A. и „Gosh (Version 2)“ на Jamie XX. Той също така е ръководил всепризнати рекламни кампании за марки като Louis Vuitton, Dior и Powerade.

Преди връзката си с Липа, Гаврас излизаше шест месеца с британската певица Рита Ора, преди да се разделят поради работни ангажименти. След това Ора се омъжи за режисьора Тайка Уаитити.

Докато беше в Кан, Липа разкри и сътрудничеството си с известната модна дизайнерка Донатела Версаче

Дуото е проектирало съвместно лятна колекция от висока мода, озаглавена „La Vacanza“, която ще бъде представена по време на модно шоу в Кан. Колекцията ще бъде достъпна за закупуване малко след събитието, както в магазините, така и на официалния уебсайт на Versace. Това сътрудничество не е изненадващо предвид предишните изяви на Липа на събития на Versace и участието й като съпредседател на Met Gala тази година.

Дуа Липа и Донатела Версаче
Снимка: Frazer Harrison/Getty Images for The Recording Academy

Дуа Липа и Ромен Гаврас разпалиха любопитството и плениха феновете с дебюта си на червения килим. Сега сме нетърпеливи да станем свидетели на следващата глава от тяхната любовна история. Тъй като филмовият фестивал в Кан продължава да разкрива бисери на киното, тяхното присъствие внася допълнителна нотка на вълнение и романтика в това престижно събитие.


Прочетете още: Визиите на знаменитостите от наградите BAFTA 2023

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: