HomeСЪБИТИЯОрлин Павлов тръгва на лятно турне

Орлин Павлов тръгва на лятно турне

Орлин Павлов тръгва на лятно турне

Орлин Павлов тръгва на лятно турне

С поредица от сензационни изпълнения, Орлин Павлов започва своето лятно турне.

Дългоочакваното турне ще стартира на 22 юли в летния театър „Бунарджика“ в Пловдив. Оттам ще продължи до крайбрежните градове Царево на 28 юли, Созопол на 2 август и Свети Влас на 4 август. Накрая ще завърши с грандиозно представление в Бургас на 22 август.

По време на концертите на открито, Орлин Павлов не само ще изпълни най-големите си хитове, но и ще даде възможност на публиката да чуе най-новите му музикални творения. Компания на Орлин Павлов на сцената ще бъде състав от изключително талантливи музиканти, всеки от които ще добави своя щрих към изпълненията. Милен Кукошаров на пиано, Мирослав Иванов на китара, Кристиян Желев на барабани, Емилио Мархолев на тромпет, Евден Димитров на бас, Стефан Стефанов на пиано, Велислав Стоянов и Владислав Мичев на тромбон и Мартин Ташев на тромпет и вокали ще покажат своята огромна музикална мощ, обогатявайки концертното изживяване със своите умели изпълнения.

Приносът на Орлин Павлов към българската музикална сцена се простира далеч отвъд изпълненията му на живо. С кариера, обхващаща десетилетия, той се е утвърдил като многостранен артист, певец-композитор и продуцент. Непоколебимите му страст и отдаденост към музиката са му спечелили многобройни отличия и предана база от фенове.

Организирано от Collective Crew, това турне обещава да бъде музикална феерия като никоя друга. Билетите вече са достъпни за закупуване в мрежата на Eventim.


Прочетете още: 100 стипендии на стойност 100 000 лв. за 100-те изгряващи звезди на България

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: