HomeСЪБИТИЯТова лято се срещаме с Торбалан в кината

Това лято се срещаме с Торбалан в кината

Това лято се срещаме с Торбалан в кината

Смразяващият кръвта хорър трилър филм „Торбалан“ е създаден по разказа „Вампирът“ на Краля на ужаса – Стивън Кинг.

🎧 Слушай статията:

Филмът ще ни срещне със зловещо свръхестествено създание, което дебне семейства и се храни със страданието на своите жертви. „Пуснете ли го веднъж в дома си, вече е твърде късно“, споделят от „Форум филм“. 

Сюжетът на „Торбалан“

Във филма, 16-годишната Сейди и по-малката ѝ сестра Сойър са разтърсени от трагичната смърт на майка им, но не получават особено голяма подкрепа и разбиране от техния баща Уил Харпър – психотерапевт, който не се справя много успешно с преодоляването на собствената си болка от загубата. Когато отчаян пациент се оказва на прага на тяхната къща в търсене на помощ, той довежда в дома им ужасяващо същество с ненаситен глад, което няма да се спре пред нищо, за да погълне децата. 

Първият трейлър на „Торбалан“ представя страховитата и напрегната атмосфера на филма. Той ни запознава с основните герои и леко повдига завесата към същността на зловещото създание. Наред с тръпките на ужаса, „Торбалан“ ще предложи на зрителите в киносалоните и силна драматична история, разглеждаща темите за разрушителната сила на загубата и скръбта.

Режисьорът Роб Савидж си партнира със сценаристите Скот Бек, Брайън Уудс и Марк Хейман, адаптирайки историята на Стивън Кинг „Вампирът“.

В ролите са Софи Тачър, Крис Месина, Вивиан Лира Блеър, Марин Айрлънд, Мадисън Ху, ЛисаГей Хамилтън, Дейвид Дасмалчиън. Филмът е продуциран от Шон Леви, Дан Ливайн, Дан Коен.

Гледайте филма „Торбалан“ от 2 юни само в кината.


Прочетете още: От анимация до екшън игрален филм: Моана се завръща

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: