HomeИНТЕРЕСНОТвърде възрастен ли е Райън Гослинг, за да играе Кен?

Твърде възрастен ли е Райън Гослинг, за да играе Кен?

Твърде възрастен ли е Райън Гослинг, за да играе Кен?

Райън Гослинг не е от хората, които бягат от спорове, особено що се отнася до ролята му в предстоящия филм „Барби“.

 Слушай статията:

Актьорът е изправен пред негативна реакция от някои по-млади фенове на „Барби“, които твърдят, че той е твърде стар, за да изобрази емблематичния герой на Кен. Шумът в социалните медии предизвика разгорещен дебат сред различни поколения привърженици на Барби, привличайки вниманието на медиите.

В скорошно интервю за списание GQ, Гослинг най-накрая обърна внимание на критиките за възрастта. С нотка на хумор и сарказъм, той отговори: „Ако хората не искат да играят с моя Кен, има много други Кенове, с които да си играят.“ Гослинг намира за забавно, че някои фенове внезапно се фиксират върху възрастта на Кен. Той се чуди дали някой някога е обръщал внимание на това.

Подчертавайки същността на характера на Кен, Гослинг споделя, че единствената му цел винаги е била да се наслаждава на плажа и да се изявява като спътник на Барби. Той изтъкна иронията на новооткритата загриженост за визията на Кен, заявявайки:

„Никой не се интересуваше от Кен. Така че вашето лицемерие е разкрито. Ето защо неговата история трябва да бъде разказана.“

Райън Гослинг като Кен във филма Барби
Снимка: Warner Bros. Pictures

Режисиран от Грета Геруиг, дългоочакваният филм „Барби“ ще проследи как Кен и Барби тръгват на пътешествие от света на играчките към реалния свят, като Warner Bros. пази точните детайли на сюжета в тайна. Гослинг не е единственият актьор, който играе Кен във филма. Симу Лиу, Скот Еванс, Джон Сина, Нкути Гатва и Кингсли Бен-Адир също ще представят различни версии на любимата кукла.


Прочетете още: Райън Гослинг в ролята на Кен за филма „Барби“

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: