HomeПОДКАСТГергана Лаптева – Интригуващата история за „Третия слой“

Гергана Лаптева – Интригуващата история за „Третия слой“

Гергана Лаптева - Интригуващата история за „Третия слой“

Гергана Лаптева – Интригуващата история за „Третия слой“

Гост в еп. 36 на подкаста „MADAMSKO представя“ е Гергана Лаптева, автор на романите „Монета“, „Божествен аромат“, „Тайната на Апамея“ и най-новият ѝ „Третият слой“.

В едно завладяващо завръщане в нашия подкаст имахме удоволствието да се срещнем отново с Гергана Лаптева. Предните пъти ви представихме книгата ѝ „Тайната на Апамея“, а в еп. 12 на нашия подкаст тя сподели своите вълнуващи приключения на Ледения континент. Този път Гергана представи най-новия си роман „Третият слой“.

Завръщайки се с „Третият слой“, Гергана Лаптева отвори нова глава в своята писателска кариера, предлагайки нова гледна точка. С характерната си страст и внимание към детайла, тя разказа за обширните проучвания, които е направила, за да улови същността на Средновековието, създавайки интересен, увлекателен и исторически точен разказ.

По време на нашия разговор, тя ни поведе на едно завладяващо пътешествие, разказвайки ни какво я е вдъхновило да напише „Третият слой“. Повече за това, както и за сюжета и тайните покрай заглавието, ще научите в нашия подкаст.

Целия разговор с Гергана Лаптева може да чуете в Soundcloud и Spotify.


Прочетете още: Гергана Лаптева – вдъхновяващият пътешественик

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: