HomeИНТЕРЕСНОКим Катрал се завръща като Саманта Джоунс в „And Just Like That…“

Ким Катрал се завръща като Саманта Джоунс в „And Just Like That…“

Ким Катрал се завръща като Саманта Джоунс в „And Just Like That…“

Ким Катрал ще повтори емблематичната си роля на Саманта Джоунс във финала на сезон 2 на „And Just Like That…“, продължението на „Сексът и градът“.

 Слушай статията:

Според източници Катрал е заснела диалога си на 22 март в Ню Йорк, без да се вижда или да говори със звездите от сериала. Включително не се е срещала със Сара Джесика Паркър или с шоурънъра на „And Just Like That…“ Майкъл Патрик Кинг. Сцената включва основен телефонен разговор между Саманта и Кари Брадшоу, докато те се опитват да поправят някога неразрушимата си връзка.

Тази поява не е продължение на историята на Саманта. Въпреки това, завръщането ѝ със сигурност ще въодушеви феновете на „Сексът и градът“. Откакто Катрал публично обяви през 2016 г., че е приключила с ролята на Саманта, зрителите жадуват дори да зърнат емблематичния герой, който предефинира съвременната женска сексуалност по време на шестте сезона на новаторския сериал от 1998 до 2004 г., последван от два филма.

Решението на Катрал да се раздели със Саманта доведе до широко разпространено разногласие с Паркър

Когато Кинг и Паркър възкресиха „Сексът и градът“ като нов сериал, Катрал не беше потърсена да повтори Саманта. Новото шоу добави други герои в живота на Кари, Миранда и Шарлот, за да заемат нейното място.

И Паркър, и Кинг по време на интервюта в пресата миналата година изразиха съмнения относно възможността Катрал да се завърне като Саманта. Въпреки това, докато снимаха втория сезон на „And Just Like That…“ в Ню Йорк миналата зима, Кейси Блойс, председател и главен изпълнителен директор на HBO и Max content, се обърна към Катрал за завръщането на нейния емблематичен герой, което доведе до решението й да каже „да“.

Кристин Дейвис, Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Ким Катрал участват в „Сексът и градът"
Кристин Дейвис, Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Ким Катрал участват в „Сексът и градът“ / Снимка: Getty Images

Отбележете в календарите си 22 юни, дългоочакваната премиерна дата на „And Just Like That…“ Сезон 2. Въпреки това, стегнете се, тъй като сцената на Катрал като Саманта ще бъде излъчена през август. Това ще да бъде незабравим момент в историята на телевизията.


Прочетете още: Икона на стил: Сара Джесика Паркър

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: