HomeСЪБИТИЯ„Gen Z Revolution“ представя 100-те изгряващи звезди на България

„Gen Z Revolution“ представя 100-те изгряващи звезди на България

„Gen Z Revolution и 100-те изгряващи звезди на България

„Gen Z Revolution“ представя 100-те изгряващи звезди на България

Конференцията „Gen Z Revolution“ ще се проведе на 24 юни, от 10:00 часа, в атриума на Bulgaria Mall под надслов „Твоето поколение – твоят глас“.

🎧 Слушай статията:

Конференцията „Gen Z Revolution“ ще представи резултатите от най-голямото изследване, правено в България, за Gen Z и пазара на труда. Наред с това ще бъдат отличени 100-те изгряващи звезди на България. Събитието цели да събере на едно място най-будните и амбициозни младежи, да им предостави среда за кариерни възможности, нетуъркинг и забавление. 

Конференцията „Gen Z Revolution” ще се проведе на 24 юни от 10:00 часа в атриума на Bulgaria Mall. По време на събитието ще бъдат обявени резултатите от изследването. Ще се обсъдят откритията и изводите, които могат да се направят, с фокус върху необходимостта от иновативни решения и подкрепа за развитието на младежите от поколението Z. 

В продължение на една година Leader Academy провежда изследване за поколение Z и неговото място на пазара на труда

В него взеха участие над 1100 младежи от цялата страна, предоставяйки ценна информация за съвременната работна среда. Основната цел на изследването е да се даде глас на младежите от поколение Z. Също така да се разбере тяхната перспектива относно пазара на труда. Това ще помогне за установяването на връзка с иновативни компании и ще допринесе за успешното им кариерно развитие. 

В рамките на събитието ще бъдат наградени и 100-те изгряващи звезди на България. Националната кампания „100-те изгряващи звезди“ има за цел да открие и подкрепи 100-те най-амбициозни и мотивирани младежи във възраст между 16 и 25 години от цяла България, като им осигури важна подкрепа за тяхното кариерно развитие. В рамките на кампанията от всички участници се избират 100 младежи, които ще получат стипендии, всяка на стойност 1000 лв. Стипендията е предоставена за участие в 1-годишна кариерна акселерираща програма. Тя включва обучения, менторинг, кариерно профилиране и развитие в трите основни посоки – формиране на личен бранд, лидерство и бизнес, и социално предприемачество. Остават броени места! Младежите от поколение Z все още могат да кандидатстват за пълна стипендия или да бъдат номинирани.

Leader Academy ще представи разнообразна програма на своето събитие

Тя включва два панела с гости, на които ще се проведат дискусии на темите „Дискусия за нуждите, нагласите и предпочитанията на Gen Z и пазара на труда спрямо резултатите от изследването“ и „Кариерни посоки на развитие – развиване на бизнес, в компания или на свободна практика.“ В рамките на събитието ще се проведат и паралелни уъркшопи, фокусирани върху личностно и кариерно развитие. Участниците ще имат възможността да се включат в нетуъркинг сесии и да разговарят свободно с представители на бизнеса. Забавната част на събитието ще включва Stand-up шоу, музика, танци, изкуство и лотария с награди.

Гостите на конференцията да бъдат младежи от поколението Z, 100-те избрани изгряващи звезди, рикрутмънт компании и водещи организации в неформалното образование, които се грижат за личностното и кариерно развитие на младежите. 

Сред партньорите на събитието са Bulgaria Mall, които са домакини на конференцията, Стопанският факултет на Софийски университет, AbleMentor, MentorTheYoung, Наградата на херцога на Единбург, Тук-Там, Dev Hub, WWF, Сороптимист, Britanica, 3CON, Националната школа по мениджмънт, Career Show.  

Събитието е с вход свободен, изисква се единствено предварителна регистрация за участие в томболата с награди. 


Прочетете още: 100 стипендии на стойност 100 000 лв. за 100-те изгряващи звезди на България

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: