HomeИНТЕРЕСНОЗащо Дженифър Лорънс тайно търси в Google старите си съученици?

Защо Дженифър Лорънс тайно търси в Google старите си съученици?

Защо Дженифър Лорънс тайно търси в Google старите си съученици?

Дженифър Лорънс от време на време се отдава на онлайн търсения, за да види как са нейните стари съученици.

 Слушай статията:

Оказва се, че знаменитостите не са имунизирани срещу примамката да търсят в Гугъл хора от миналото си. По време на интервю за E! News, Дженифър, която играе в предстоящата комедия „No Hard Feelings“, направи разкаяние. Тя призна, че изпитва искрено разкаяние за това как се е отнесла конкретно към един от приятелите си от училище. Разказвайки случка, тя сподели: „Бях хулиган, защото смъкнах гащите на това дете на име Тайлър“. Това е накарало момчето силно да се засрами и да се почувства неудобно.

Дженифър обясни, че чувството й за вина я кара от време на време да търси в Гугъл своя стар съученик. „Чувствам се много зле, така че понякога го търся в Гугъл, само за да проверя дали е добре“, сподели тя.

Дженифър Лорънс си взе почивка от актьорството между 2019 г. и 2021 г., а през 2022 г. роди първото си дете

Когато я попитаха за решението й да се върне към работа в комедия, тя обясни пред Ройтерс: „Не исках да се ограничавам до конкретен жанр. Въпреки това, когато получих този сценарий (за филма „No Hard Feelings“) и го прочетох, открих, че е най-смешния сценарий, който някога съм срещала в живота си. И така, бързо промених решението си и бяхме на снимачната площадка само четири месеца по-късно.“


Прочетете още: Ким Катрал се завръща като Саманта Джоунс в „And Just Like That…“

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: