Защо Дженифър Лорънс тайно търси в Google старите си съученици?

Защо Дженифър Лорънс тайно търси старите си съученици?

Дженифър Лорънс от време на време се отдава на онлайн търсения, за да види как са нейните стари съученици.

🎧 Слушай статията:

Оказва се, че знаменитостите не са имунизирани срещу примамката да търсят в Гугъл хора от миналото си. По време на интервю за E! News, Дженифър, която играе в предстоящата комедия „No Hard Feelings“, направи разкаяние. Тя призна, че изпитва искрено разкаяние за това как се е отнесла конкретно към един от приятелите си от училище. Разказвайки случка, тя сподели: „Бях хулиган, защото смъкнах гащите на това дете на име Тайлър“. Това е накарало момчето силно да се засрами и да се почувства неудобно.

Дженифър обясни, че чувството й за вина я кара от време на време да търси в Гугъл своя стар съученик. „Чувствам се много зле, така че понякога го търся в Гугъл, само за да проверя дали е добре“, сподели тя.

Дженифър Лорънс си взе почивка от актьорството между 2019 г. и 2021 г., а през 2022 г. роди първото си дете

Когато я попитаха за решението й да се върне към работа в комедия, тя обясни пред Ройтерс: „Не исках да се ограничавам до конкретен жанр. Въпреки това, когато получих този сценарий (за филма „No Hard Feelings“) и го прочетох, открих, че е най-смешния сценарий, който някога съм срещала в живота си. И така, бързо промених решението си и бяхме на снимачната площадка само четири месеца по-късно.“


Прочетете още: Ким Катрал се завръща като Саманта Джоунс в „And Just Like That…“

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO: