HomeИНТЕРЕСНОЗендая и първият трейлър на филма „Challengers“

Зендая и първият трейлър на филма „Challengers“

Зендая и първият трейлър на филма „Challengers“

Предстоящият филм на Зендая, „Challengers“, режисиран от Лука Гуаданино, предизвиква вълнение сред феновете.

Излезе първият трейлър на филма „Challengers“, който ни дава възможност да надникнем в света на тази романтична спортна комедия. Филмът е с участието на Зендая в ролята на професионалния тенисист Таши, заедно с Джош О’Конър и Майк Фейст. „Challengers“ проследява историята на Таши и нейния съпруг Арт, които се срещат отново с Патрик – бивш най-добър приятел на Арт, бивш приятел на Таши и техен съперник. Филмът се върти около участието им в тенис турнира „Challengers“, където старите съперничества се разпалват отново на и извън корта.

Подготовката за филма

За да се подготви за ролята си, Зендая премина тримесечно обучение с професионалния треньор по тенис Брад Гилбърт, който беше и консултант по филма. Режисьорът Лука Гуаданино си сътрудничи със сценариста Джъстин Курицкес. Трент Резнър и Атикус Рос, известни с работата си по „Bones and All“, композират музиката към филма. С Ейми Паскал, продуцент на „Spider-Man: No Way Home“, сред продуцентския екип на филма, „Challenges“ обещава да бъде завладяващо кинематографично изживяване.

Планиран за премиера по кината през септември, филмът се очаква да завладее публиката с уникалната си комбинация от романтика, спорт и комедия. Той представя рядка комбинация, която се харесва както на спортните ентусиасти, така и на любителите на киното. Докато спортните филми имат дълга история в киното, тенисът често е пренебрегван като тема. „Challenges“ обаче има за цел да промени това, като изведе спорта на преден план и демонстрира неговата привлекателност на сребърния екран.

Как реагира интернет?

Феновете на филма вече знаеха, че той ще се върти около тениса. Трейлърът обаче разкри, че той се фокусира върху любовния триъгълник между Зендая и героите Арт и Патрик. Това беше шок за мнозина. И все още е. Като се има предвид, че Зендая е една от най-известните жени в света (Над 182 мил. последователи в Instagram), интернет загуби ума си, когато видя колко горещи изглеждат някои сцени във филма. Имаше и много шеги за това как трябва да се чувства и Том Холанд, нейният настоящ приятел. Вижте най-добрите реакции на феновете:

„Не бих могъл да се справя да излизам с актриси“

-Том Холанд в момента

-Том Холанд, след като я посети на снимачната площадка

https://twitter.com/albert12798/status/1671204415196520448?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1671204415196520448%7Ctwgr%5E0873b4698bf071dd249c2ad0b5f3d57ff0a3b596%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.dexerto.com%2Ftv-movies%2Ffirst-look-at-zendaya-in-next-movie-challengers-has-fans-devastated-for-tom-holland-2184275%2F


Прочетете още: Зендая накара Пол Мескал да се притесни на церемонията на наградите SAG 2023

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: