HomeМОДА5 летни модни тенденции от турнето Renaissance на Бионсе

5 летни модни тенденции от турнето Renaissance на Бионсе

5 летни модни тенденции от турнето Renaissance на Бионсе

Независимо дали сте били сред тълпите на турнето на Бионсе досега това лято, без съмнение сте били затрупани с публикации в Instagram от него.

???? Слушай статията:

И докато тя, разбира се, възхити публиката със сет листа, онези, които гледаха тези безкрайни публикации без звук и тайно в офиса, не бяха лишени от тръпка, тъй като гардеробът на турнето на Бионсе беше точно толкова удивителен, колкото и нейните вокали.

В тази статия обобщихме петте ключови тенденции, които Бионсе въведе с турнето си Renaissance, представяйки по бюджетни начини за следването им.

Плътно прилепнали дамски гащеризони, покриващи цялото тяло

Бионсе на концерта си облечена в плътно прилепнал дамски гащеризон
Снимка: Getty Images

Една от най-смелите визии на Бионсе по време на турнето беше, забележителният момент с костюма й от Loewe. Той включва характерния за марката мотив на ръцете Trompe L’oeil в черен кристал и подходящи латексови оперни ръкавици. Запазен само за най-смелите шивачи, украсеният костюм – със или без рисковани ръчни щампи – е най-добрата пролетно-лятна визия, която е особено перфектна за фестивалния сезон.

Съвет: Съчетайте гащеризона си със сако или дънково яке, ако искате да внесете повече небрежност в естетиката.

Кобалтово синьо

Бионсе на концерта си облечена в кобалтово синьо
Снимка: Getty Images

Несъмнено открояващият се нюанс на пролет/лято 2023, кобалтовото синьо официално замени розовото фуксия като нов нюанс. Но докато всеки голям дизайнер от Alexander McQueen до Сесили Бансен, Ричард Куин или Дейвид Кома обърна внимание на сянката в колекциите си, едва когато Бионсе излезе на лондонската сцена в тази персонализирана скулптурна рокля на Roksanda, всички се убедиха в красотата на този цвят. Независимо дали изцяло копирате визията на Бионсе или носите нюанса само върху ноктите си можете да сте сигурни, че ще бъдете забелязани.Парти дискове

Бионсе на концерта си облечена в рокля на Пако Рабане
Снимка: Instagram

Отвеждайки партито в Париж, сребристият външен вид на Paco Rabanne на Бионсе беше олицетворение на празничната мода. Изработена изцяло от характерните за марката дискове с огледален ефект и повече с форма на пясъчен часовник, отколкото обичайните им прави силуети, тази тенденция е за тези от нас, които имат за какво да празнуват това лято.

Ярко червено

Бионсе на концерта си облечена в ярко червено
Снимка: Getty Images

Въпреки че най-синьото синьо може да е основната цветова тенденция на пролетта/лятото, докато навлизаме в есента – а турнето на Бионсе продължава до края на септември – виждаме директно преминаване от един основен цвят към друг. От кобалтовото синьо навлизаме в сезона алено червено. Страхотна тенденция, в която да инвестираме, която ще ни служи и след края на сезона. Бионсе излезе с Off-White външен вид от глава до пети.

Съвет: Започнете с аксесоари – помислете за чанти, обувки, слънчеви очила – и проправете своя път към пълната визия до Коледа.

Високи ботуши

Бионсе на концерта си с високи ботуши
Снимка: Getty Images

Високите ботуши не са нещо ново, но когато се върнат на върха на глобалните тенденции, обикновено получават смесени отзиви. Някои са развълнувани от тяхното възраждане, мнозина не са толкова ентусиазирани. Наситено червената мини рокля на Бионсе от Alexander McQueen беше специална сама по себе си, но не можехме да спрем да се взираме в лъскавите ботуши над коляното, които тя носеше. Високите ботуши може да се окажат идеалният начин да актуализираме външния си вид за лятото.


Прочетете още: Тоалети от сериала Succession, които са олицетворение на тихия лукс


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: