HomeИНТЕРЕСНОПриложения за по-добра подготовка на нашето пътуване

Приложения за по-добра подготовка на нашето пътуване

Приложения за по-добра подготовка на нашето пътуване

Впускането в ново приключение при пътуване винаги е вълнуващо, но може да бъде и непосилно, когато става въпрос за организиране на маршрут.

За щастие днес има многобройни приложения и инструменти, които могат да подобрят планирането на пътуването ни и да направят преживяванията ни по-плавни и по-приятни. Независимо дали планираме щателно или предпочитаме спонтанно пътуване, тези приложения ще ни помогнат да бъдем организирани, да управляваме бюджета си и да създадем трайни спомени. Нека разгледаме 3 първокласни приложения за пътуване, които ще революционизират начина, по който планираме и навигираме пътуванията си.

Wanderlog Trip Planner

Wanderlog Trip Planner

Използвах това приложение при последната ми почивка и го препоръчвам с две ръце! Приложението събира всичко в едно за безпроблемно планиране на пътуване, споделяне на пътеводители и документиране на нашите минали приключения. Това приложение предлага несравнима гъвкавост при организиране на пътувания. Можем да проучваме дестинации и дейности, без усилие да управляваме резервации чрез интегриране на имейли и да създаваме подробни дневни маршрути с начален и краен час. С възможността да добавяме бележки и връзки навсякъде, можем да държим цялата важна информация на една ръка разстояние.

Една от забележителните характеристики на Wanderlog е неговата офлайн достъпност. Можем да получим достъп до нашия маршрут дори когато пътуваме в чужбина, без да е необходима интернет връзка. За пътни пътувания, приложението изчислява времето и разстоянието между местата и ги експортира директно в Google Maps. Освен това Wanderlog насърчава забавен социален компонент, който ни позволява да си сътрудничим с приятели по маршрути, да създаваме свои собствени пътеводители и да правим блогове за нашите минали пътувания. Предлага се както в уеб, така и в мобилни платформи.TripIt

TripIt

За тези, които жонглират с множество маршрути и потвърждения, TripIt е идеалният спътник. Чрез просто препращане на нашите имейли за потвърждение на полет, хотел, ресторант и кола под наем до plans@tripit.com, това приложение създава изчерпателен главен документ за всяко от нашите пътувания. Най-добрата част? Можем да получите достъп до нашия маршрут по всяко време и навсякъде, дори без интернет връзка.

Версията на TripIt’s Pro извежда планирането на нашето пътуване на следващото ниво. Той предоставя алтернативни маршрути в случай на отменени полети и изпраща известия за закъснели или анулирани полети и други, директно от авиокомпаниите. С TripIt можем да сме в течение и да се адаптираме безпроблемно към всякакви непредвидени промени.

TravelSpend

TravelSpend

Създаването на бюджет за нашето пътуване е едно нещо, но спазването му може да бъде предизвикателство. Тук се намесва TravelSpend. Със своя удобен за потребителя интерфейс, TravelSpend ни позволява без усилие да проследяваме нашите пътни разходи и ефективно да управляваме бюджета си. Просто въвеждаме бюджета си и записваме разходите си за няколко дни, като гарантираме, че не излизаме от границите си.

Една от забележителните характеристики на TravelSpend е възможността за конвертиране на валута. Без значение в коя държава се намираме, можем да въведем разходите си във всяка валута и приложението автоматично ще ги конвертира в нашата местна валута, като ни предоставя точна информация за разходите. Освен това TravelSpend ни позволява да споделяме пътуването си с приятели, което ни позволява да проследяваме разходите заедно, да разделяме сметки, да уреждаме дългове и да наблюдаваме баланси, всичко това в приложението.

Планирането на пътуването и преживяванията стават по-лесни и по-приятни с помощта на тези забележителни приложения и инструменти.


Прочетете още: Идеалните бански костюми за различни типове фигура


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: