HomeИНТЕРЕСНОГлазирана поничка – новата модна тенденция за коса

Глазирана поничка – новата модна тенденция за коса

Глазирана поничка – новата модна тенденция за коса

Глазираният тренд продължава да завладява света на красотата, а най-новото му проявление е не друго, а глазираната коса.

Слушай статията:

След успеха на глазираните кожа и нокти, беше само въпрос на време тази лъскава тенденция да проникне и в прическата. Е, може да кажем сбогом на разхвърляните плажни къдрици и здравей на бляскавата и лъскава алтернатива. От вдигнати коси до елегантни боб прически и дълги, развяващи се кичури, остъклената коса тип „поничка“ допълва разнообразието от стилове.

С наближаването на лятото очаквайте тази тенденция да блести още по-ярко, улавяйки блестящата слънчева светлина и демонстрирайки блестяща прическа. Вижте и визии, които ще ви вдъхновят да пробвате тази прическа още при следващото ви излизане:

Многослойната глазирана коса на Чарли Д’Амелио

Сега имате възможността да превърнете вашата прическа в истинско произведение на изкуството. Не пропускайте шанса да изпробвате тази модерна тенденция, която добавя изисканост и блясък към вашата визия. Глазираната коса е перфектният начин да демонстрирате своя стил и да съберете погледите на всички около вас като изразите своята индивидуалност и изпъкнете с модерен и блестящ вид.


Прочетете още: Барби русото се очертава да бъде най-актуалният цвят за косата това лято


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: