4 актьори, които не понасят телевизионният си герой

4 актьори, които не понасят телевизионните си образи

Да бъдеш любим герой на феновете в телевизионно шоу не винаги гарантира, че самите актьори се чувстват по същия начин.

🎧 Слушай статията:

Всъщност някои актьори са се оказвали в роли, които са презирали или са имали значителни проблеми, дори и да са успели да осигурят безупречно представяне на екрана. Нека да разгледаме по-отблизо някои от онези актьори, които не можеха да понасят героите, които изобразяват.

Макс Райт – Алф

В ситкома от 80-те „Алф“ Макс Райт играе Уили Танер, бащата на семейство, което осиновява палаво извънземно. Изненадващо, Райт изпитвал силно презрение към героя си и шоуто като цяло. Той намирал ролята за взискателна и се чувствал разочарован да играе поддържащ герой на неодушевен обект. Не е чудно, че той признава, че се е почувствал облекчен, когато шоуто най-накрая приключило.

Актьорът Макс Райт - Алф
Снимка: ALAMY

Робърт Рийд – The Brady Bunch

„The Brady Bunch“ описва перфектно семейство, но зад кулисите Робърт Рийд, който играе Майк Брейди, таял дълбоко негодувание към своя герой и сериала. Рийд вярвал, че на шоуто липсва дълбочина и съдържание, често влизайки в конфликт със сценаристите. Той чувствал, че Майк Брейди е твърде едноизмерен, но въпреки личното си недоволство, той остава посветен на солидно представяне за успеха на шоуто.

Робърт Рийд - The Brady Bunch
Снимка: CBS Photo Archive

Пол Уесли – Дневниците на вампира

Както феновете на хитовата свръхестествена драма „Дневниците на вампира“ знаят, Пол Уесли изиграва мрачния Стефан Салваторе, един от главните герои в сериала. Уесли обаче имал смесени чувства относно ролята си. Той изразява разочарование от постоянната замисленост и липсата на развитие на героя си, бавно, но сигурно нарастваща неприязън към Стефан Салваторе.

Пол Уесли - Дневниците на вампира
Снимка: THE CW

Манди Патинкин – Престъпни умове

Манди Патинкин внася интелигентност и емпатия в ролята си на Джейсън Гидиън в криминалната драма „Престъпни умове“. Преживяването на Патинкин в шоуто обаче далеч не било приятно. В крайна сметка той взел решение да напусне, заявявайки, че вече не може да се справя с тъмните и насилствени теми, изобразени в сериала. Всъщност той отива толкова далеч, че нарича присъединяването си към шоуто най-голямата грешка, която някога е правил.

Актьорът Манди Патинкин в Престъпни умове
Снимка:  Legion-Media

Прочетете още: На какво са готови актьорите за филмовата роля?


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required